www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Νέο site για το Κατίκι Δομοκού!



Το Κατίκι Δομοκού, το μοναδικό λευκό φρέσκο τυρί με την ξεχωριστή υφή, το ευχάριστο άρωμα και τη δροσερή γεύση, ανανεώνεται και σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το νέο του web site για να ενημερωθείτε εύκολα, γρήγορα και άμεσα τόσο για το προϊόν, όσο και για τις νέες μοναδικές συνταγές του, που υπογράφει ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης.
Πληκτρολογώντας http://www.katiki-domokou.gr/, η ιστορία του αγαπημένου σας παραδοσιακού τυριού που παρασκευάζεται από αγνό αιγοπρόβειο γάλα και έχει γεύση από Ελλάδα, έρχεται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Παράλληλα, μέσα από το νέο site, το Κατίκι Δομοκού σας προτείνει χρήσιμα και έξυπνα tips, για να συνοδεύσει κάθε σας γεύμα.
Τώρα, η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ακόμα πιο απολαυστική, καθώς ο αγαπημένος σε όλους μας βραβευμένος σεφ, Βασίλης Καλλίδης έχει δημιουργήσει τις πιο ξεχωριστές συνταγές αποκλειστικά για το Κατίκι Δομοκού, αναδεικνύοντας την πλούσια γεύση του, πάντα σε συνδυασμό με τα χαμηλά λιπαρά, μόλις 13%. Δοκιμάστε κι εσείς τις συνταγές του Βασίλη Καλλίδη, αυτοσχεδιάστε με τα διάφορα υλικά και βάλτε στη διατροφή σας το Κατίκι Δομοκού, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο, για τις πιο νόστιμες και υγιεινές διατροφικές προτάσεις.
Το Κατίκι Δομοκού, με την αυθεντική συνταγή του, που δίνει νοστιμιά σε αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, έρχεται ακόμα πιο κοντά σας και μέσα από το νέο του site, που επιμελήθηκε η ON+UP, αποκαλύπτει τα μυστικά του! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου