www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Safety Solutions για την Αλουμίνιον Α.Ε.



Στον Τομέα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της, διακρίθηκε η Αλουμίνιον Α.Ε. του ομίλου «Μυτιληναίος» λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Safety Solutions 2011, που διεξήχθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουμινίου (European Aluminium Association), στο πλαίσιο του Safety Workshop που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2011.
Στο διαγωνισμό, που στόχος του ήταν η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών για τη βελτίωση του επίπεδου ασφάλειας στη βιομηχανία αλουμινίου, συμμετείχαν 24 υποψηφιότητες από ευρωπαϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων εταιρειών αλουμινίου παγκοσμίως, όπως η Αlcoa, η RioTinto, η Hydro.
Η υποψηφιότητα της Αλουμίνιον Α.Ε. είχε ως θέμα τη «Σίγουρη Επαγγελματική Συμπεριφορά» που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Διεύθυνση Χυτηρίου Αλουμινίου. Το μοντέλο Υγείας και Ασφάλειας «Σίγουρη Επαγγελματική Συμπεριφορά», όπως έκανε γνωστό η εταιρία βασίζει την επιτυχία του σε 2 κύριους άξονες: Χρησιμοποιεί τη δύναμη της εικόνας για να περιγράψει τις σωστές πρακτικές και συμπεριφορές στο χώρο εργασίας, ενώ σχεδιάζεται και δημιουργείται από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
«Το βραβείο αυτό καταδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για την Υγεία και Ασφάλεια, η οποία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες προάγει την Αλουμίνιον Α.Ε. στις κορυφαίες εταιρείες αλουμινίου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στην Αλουμίνιον, όπως και σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Μυτιληναίος, η πολιτική διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας υλοποιείται με ένα και μοναδικό γνώμονα: Κανένα Ατύχημα», επισημαίνει ο όμιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου