www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

10ο Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» στο οροπέδιο Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Δήμου Δελφών



Το φεστιβάλ - θεσμός πλέον επέστρεψε και … το γιορτάζει!!!



Σε μία χρονιά ορόσημο, καθώς συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής το κατασκηνωτικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους», έρχεται να μας ανεβάσει με τους υπέροχους καλλιτέχνες που φιλοξενεί και τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει.
Για τρεις ημέρες, από 22 μέχρι και 24 Ιουλίου, το οροπέδιο Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Δήμου Δελφών θα φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου γεμάτος ενέργεια να απολαύσει ένα μαγικό φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με την ποιοτική διασκέδαση που προσφέρει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Μερικοί από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής θα είναι εδώ για να γεμίσουν με υπέροχες μελωδίες το κατάφυτο οροπέδιο: Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μπλε, Οδυσσέας Τσάκαλος κά
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού ΕΛΙΑ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Γραβιάς και του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Φωκίδας.
Εκτός από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι κατασκηνωτές θα μπορούν να γνωρίσουν το δάσος μέσα από δραστηριότητες όπως: paintball, ποδηλασία, αναρρίχιση, τοξοβολία, flying fox, τραμπολίνο, μηχανές, φουσκωτά παιχνίδια.
22-24 Ιουλίου. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί 10 χρόνια αξέχαστες στιγμές μέσα στο δάσος
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα
Ø Παρασκευή 22 Ιουλίου
Μπλε – Ζουγανέλη – Κακό Συναπάντημα - george pappos dj set
Ø Σάββατο 23 Ιουλίου
Πασχαλίδης – Μποφίλιου – Cabaret Balkan - sergi dj set
Ø Κυριακή 24 Ιουλίου
Τσάκαλος – The Burger Project – Los Mujeros – Rumors

Πληροφορίες
Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού ΕΛΙΑ
Mob: 6945466287, 6988341812,
Email:
info@eliafestival.gr , press@forestsounds.gr,
URL:
www.forestsounds.gr, www.eliafestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου