www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας της οδού Εκκλησιών την Πέμπτη στη Λαμία



Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Β΄ Γραφείο Οδοποιίας) του Δήμου Λαμιέων, σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της εργολαβίας ΄΄ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ & ΟΔΟΥ ΚΟΡΥΤΣΑΣ» θα πραγματοποιηθούν εργασίες σκυροδέτησης, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 .
Για την υλοποίηση των εργασιών του έργου, απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας της οδού Εκκλησιών, από ώρα 11:00πμ έως ώρα 14:00μμ.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών . Ακόμη, η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Β΄, Γραφείο Οδοποιίας) του Δήμου Λαμιέων, σας ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εργολαβίας: «Διαμόρφωση Κόμβου Κύπρου και Μεγ.Αλεξάνδρου» οι προγραμματισμένες εργασίες για αποκατάσταση, στην οδό Ιουστινιανού, (από οδό Αθηνών έως οδό Κύπρου ), και στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Βασιλικών, θα πραγματοποιηθούν αντί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

Για την υλοποίηση των εργασιών απαιτείται, η διακοπή κυκλοφορίας την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011:
α)της οδού Ιουστινιανού και του βορείου τμήματος της οδού Βασιλικών (προς Καρπενήσι) και
β) στην οδό Κύπρου για το τμήμα από την οδό Βασιλικών προς την οδό Θερμοπυλών και μόνο για το ρεύμα προς οδό Θερμοπυλών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη οδό για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου