www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η απάντηση του Δήμου Λαμιέων...



Είναι η τρίτη φορά (μετά την προσφυγή για την παλιά Δημοτική Αγορά και την κατάργηση των Νομικών Προσώπων) που η συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, με διοικητικές και τώρα δικαστικές προσφυγές, προσπαθεί να εκφραστεί πολιτικά.
Για μας οι αιρετοί κρίνονταν και κρίνονται καθημερινά από τους πολίτες και ο φυσικός χώρος διαλόγου της Αυτοδιοίκησης ήταν και είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων, μιλώντας μόλις χθες βράδυ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε σε κάθε ερώτημα που απασχολεί τον απλό πολίτη, χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές.
Αυτό είχε υποχρέωση να κάνει απέναντι στην αλήθεια και τους πολίτες, αυτό άλλωστε σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης και ύπαρξη πολιτική βούλησης για την επίλυση του προβλήματος
Αν η μήνυση, έχει έναν καθαρά συμβολικό πολιτικό χαρακτήρα, παραβιάζει αυτές καθ’ αυτές, τις πρόσφατες ανακοινώσεις μας για την αντιμετώπιση του θέματος, που ίσως δεν πληροφορήθηκαν οι μηνυτές, από την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αν η μήνυση έχει τον χαρακτήρα της ποινικής εκκαθάρισης της υπόθεσης, είναι αυτονόητο ότι η Δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση που πρέπει.
Για όλους εμάς, μένει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για το αύριο των παιδιών μας, για το αύριο αυτής της πόλης μέσα από διάλογο και συνεννόηση με τους πολίτες και τους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου