www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μουσική εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο ΤΕΙ Άμφισσας



O ΣΕΑ Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ μαζί με το Δίκτυο ΑΚΕΣΩ, το Σώμα Εθελοντών Υγείας Ν. Φωκίδας, το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας και τους φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας (παράρτημα Άμφισσας) διοργανώνουν και προσκαλούν όλους σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη(14 Ιουνίου) Παρασκευή 17/06/2011 – Προαύλιο ΤΕΙ - ώρα:20.30 -11.30 . Με εθελοντική συμμετοχή νέων τραγουδιστών(live) καθώς και dj sets από φοιτητές και όχι μόνο. Ενώ θα γίνει παράλληλη ενημέρωση για τις προοπτικές του εθελοντισμού στο Ν. Φωκίδας , την αιμοδοσία ,την Δωρεά οργάνων, αλλά και την σωματική και ψυχική υγεία γενικότερα.
Η συμμετοχή σας και η υποστήριξή σας θα βοηθήσει τη μαζικότερη διάδοση της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2011 και του μηνύματός της, δίνοντας όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση σε όλο τον κόσμο ότι η παροχή αίματος είναι μια σωτήρια πράξη αλληλεγγύης και ότι οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί εξασφάλισης ασφαλούς αίματος και προϊόντων του είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο του κάθε συστήματος υγείας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), οι σύλλογοι - μέλη της, καθώς και οι νέοι της μέσω της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.) και των τοπικών επιτροπών, συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια που διεξάγεται με την στήριξη του Π.Ο.Υ., της FIODS, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού / Ερυθράς Ημισελήνου και της Διεθνούς Εταιρείας Μετάγγισης Αίματος (ISBT)-www.penea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου