www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Γεωργίου Μουλκιώτη με το Προεδρείο του Παραρτήματος Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών



Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, στις 9-6-2011, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών του Παραρτήματος Βοιωτίας, στα πλαίσια ενημέρωσης και στήριξης της προσπάθειας δημιουργίας και λειτουργίας συμβουλευτικών σταθμών ως και μονάδα Στεγνού Θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά στο Ν. Βοιωτίας.
Ο κίνδυνος από τα ναρκωτικά είναι μεγάλος για το μέλλον της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι χρήστες και οι οικογένειές τους, βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα και ζητούν άμεση λύση.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι συνεχίζει να στηρίζει τον αγώνα του ΕΣΥΝ όπως αυτός ξεκίνησε και στηρίχθηκε από την Νομαρχιακή Αυτ/ση Βοιωτίας μαζί με όλους σχεδόν του φορείς του Νομού.
Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας θα στηρίζει και θα δώσει το παρών στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το Ε.ΣΥ.Ν Βοιωτίας στις 25-6-2011 σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου