www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Στην Πάφο ο Γιώργος Κοτρωνιάς



Στην Πάφο της Κύπρου θα βρίσκεται από σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Δικτύου Πάφος - Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδας.
Οι εργασίες του Δικτύου, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτή Κατακλυσμού 2011» που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου από το Σάββατο 11 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, παρουσία των Δημάρχων του Δικτύου (Κέρκυρα, Λαμία, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Καλαμαριά, Χανιά), με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Πάφου κ. Σάββα Βέργα που φέτος είναι και πρόεδρος του Δικτύου.
Οι φιλοξενούμενοι Δήμαρχοι του Δικτύου, σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου το απόγευμα, θα παραστούν στην τελετή υποδοχής της «Φλόγας της Ελπίδας» που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου στην πλατεία Κάστρου, στην Κάτω Πάφο, ώρα 20:00 μμ στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους ΧΙΙΙ Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011,
Αύριο Σάββατο 11 Ιουνίου το πρωί, όλοι οι Δήμαρχοι του Δικτύου, θα συναντηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Κύπρου κ. Στέφανο Στεφάνου και θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στα «Φυλακισμένα Μνήματα» και στην γραμμή Αντιπαράταξης, ενώ το απόγευμα, θα παραστούν στην έναρξη των τριήμερων εκδηλώσεων «Γιορτή Κατακλυσμού 2011» στην Πάφο .
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των μελών του Δικτύου Πάφου - Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθούν τα περαιτέρω βήματα συνεργασίας μεταξύ των πόλεων του Δικτύου καθώς και ο προγραμματισμός της κοινής δράσης για το επόμενο διάστημα, παράλληλα με την παράδοση της προεδρίας του Δικτύου για τον επόμενο χρόνο, από την Πάφο στην Καλαμαριά, ενώ το ίδιο βράδυ θα παραστούν όλοι στο κλείσιμο των εκδηλώσεων «Γιορτή Κατακλυσμού 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου