www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

3ο Grand Prix στίβου και Πανελλήνιοι Σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας



Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας το 3ο Ελληνικό Grand Prix στίβου, αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη.
Τους αγώνες διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.ΓΑΣ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας όπου θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές. Οι αγώνες ξεκινούν στις 17:30 ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών 4χ100 και 4χ400μ νέων ανδρών και γυναικών (κάτω των 23 ετών).
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η Θήβα τιμά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Στόχος αυτών των διοργανώσεων είναι αφενός να δώσουμε την δυνατότητα να απολαύσουν οι δημότες μας μια από τις κορυφαίες αθλητικές συναντήσεις του στίβου και αφετέρου να δώσουμε το ερέθισμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κλασσικό αθλητισμό. Καλούμε όλους τους δημότες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους το Grand Prix στίβου όσο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών. Το Grand Prix στίβου είναι και φέτος αφιερωμένο σε μια μεγάλη μορφή του αθλητισμού, που δυστυχώς δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Ο Χρήστος Βουδούρης ήταν ο άνθρωπος, ο αθλητής, ο καθηγητής, ο προπονητής που έδωσε την ζωή του για τον αθλητισμό. Θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα ακολουθούμε το παράδειγμα του προτρέποντας και εμείς τους νέους μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».




Πληροφορίες στον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας
Τηλ: 2262 0 23970,
www.daothivas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου