www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στη Λάρισα ο Κοτρωνιάς



Στη Λάρισα θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Λαμιέων & Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 23ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης ( Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), 30 Ιουνίου & 1,2 Ιουλίου 2011.

Στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (Οικονομικής και Τεχνικής) στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας ώρα 17:00μμ.

Η 23η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. η οποία θα είναι εκλογοαπολογιστική θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011, στο κτήριο της ΔΕΥΑ Λάρισας (Τέρμα Τυχερού) με ώρα έναρξης 09.00πμ.
Παράλληλα στην αίθουσα του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με ώρα έναρξης 10:00πμ.

Ενώ την ίδια ημέρα, από ώρα 12.30μμ έως 15.00μμ, θα γίνει εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης ( Ε.Δ.Ε.Υ.Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου