www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Διήμερες κινητοποιήσεις στον Δήμο Θηβαίων για την επικείμενη μετακίνηση ή υποβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών




Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν ο Δήμος Θηβαίων και οι φορείς στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της περιοχής με την κατάργηση ή συρρίκνωση υπηρεσιών, όπως το Νοσοκομείο, η Δ.Ο.Υ, το Τελωνείο, ο Ο.Ε.Κ.
Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ομόφωνα αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/06/2011) η πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα στο Δημαρχείο.
Σημειώνουμε ότι επικεφαλής της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και συμμετέχουν οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων καθώς και εκπρόσωποι από το σύνολο των φορέων και των συλλόγων.
Στην σύσκεψη αποσαφηνίστηκε η μορφή των κινητοποιήσεων της 20ης και 21ης Ιουνίου 2011.
Συγκεκριμένα:
· Την Δευτέρα 20 Ιουνίου ώρα 09:00 – 12:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του Νοσοκομείου (αναχώρηση λεωφορείου ώρα 8 π.μ. από το Παλαιό Δημαρχείο – κεντρική πλατεία)
· Την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 11:00 θα γίνει Πανθηβαϊκό συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς την Δ.Ο.Υ Θηβών.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου είπε χαρακτηριστικά:
«Θεωρούμε αδιανόητη και απαράδεκτη οποιαδήποτε αλλαγή ως προς την λειτουργία των Δημοσίων υπηρεσιών της Θήβας. Είμαστε αποφασισμένοι και θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Απαίτηση του συνόλου των κατοίκων, των φορέων και του Δήμου είναι να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο και να παραμείνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες μας ως έχουν.
Στόχος μας είναι να στείλουμε ένα ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα στην Κεντρική εξουσία. Ότι η Θήβα δεν θα επιτρέψει καμία άλλη υποβάθμιση που θα είναι σε βάρος του πολίτη.
Καλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Θηβαίων να πάρουν μέρος δυναμικά στις κινητοποιήσεις».
Τέλος, κάνουμε γνωστό ότι τις ημέρες και τις ώρες των κινητοποιήσεων το Δημαρχείο θα είναι κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου