www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρόσκληση ανάδειξης υποψηφίου για τα διεθνή επιχειρηματικά βραβεία Business for Peace από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας



Tο Επιμελητήριο Φθιώτιδας που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας κοινότητας των Επιμελητηρίων, αναζητά να αναδείξει την υποψηφιότητα ενός από τους εξέχοντες Έλληνες επιχειρηματίες, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον καταξιωμένο διεθνώς θεσμό των βραβείων «Βusiness for Peace».

Τα βραβεία «Business for Peace» απονέμονται σε επιτυχημένους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο, οι οποίοι ενεργώντας με έναν ηθικά υπεύθυνο τρόπο, προάγουν το ηθικό επιχειρείν και ταυτόχρονα, ενισχύουν τον νευραλγικό ρόλο των Επιμελητηρίων, υπογραμμίζοντας εμφατικά την παγκόσμια αποστολή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΙCC).

Η Ελληνική υποψηφιότητα που θα προκριθεί προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας, θα αξιολογηθεί από Νομπελίστες, με στόχο τον προσεχή Οκτώβριο, να συμμετάσχει στην επίσημη τελετή απονομής των διεθνών βραβείων, στο Όσλο της Νορβηγίας.

Η πρόσκληση, απευθύνεται σε επιχειρηματίες οι οποίοι, είτε είναι ενεργά μέλη του Επιμελητηρίου μας, είτε, υπήρξαν παλαιότερα, κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και όχι σε επιχειρήσεις, ενώ, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

1. Να είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες-ηγήτορες και να υπερασπίζονται εμπράκτως τις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής, λειτουργώντας με αξιοπιστία, διαφάνεια, ακεραιότητα, δικαιοσύνη, σεβασμό προς το περιβάλλον και ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο.

2. Να έχουν αναπτύξει και καλλιεργήσει επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές, με έναν διακριτό τρόπο που να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται καθολικά από την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται, ενεργώντας ως συλλογικά πρότυπα και εμπνέοντας και άλλους επιχειρηματίες.

3. Να έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη επιχειρηματική καινοτομία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σε πανελλαδική κλίμακα, από ανεξάρτητη εθνική επιτροπή αξιολόγησης. Το Επιμελητήριό μας, θα προωθήσει τα επιτεύγματα του υποψηφίου μας μέσω μιας πανηγυρικής εκδήλωσης για τα βραβεία στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστούν επίσης οι ειδικότερες επιδόσεις που θα καταξιώνουν και θα αναδεικνύουν την επιλογή του.

Το όνομα του εθνικού υποψηφίου, μάλιστα, θα δημοσιευθεί στην ειδική έκδοση με τους τιμώμενους επιχειρηματίες από ολόκληρο τον κόσμο που εκδίδει επίσημα το Ινστιτούτο «Business for peace».

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στην αναζήτηση των τοπικών υποψηφιοτήτων και παρακαλούμε προς τούτο, όπως αποστείλετε την υποψηφιότητα σας στο Επιμελητήριο μας, μέχρι 20 Μαΐου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου