www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΝΔ: Στις 12 Μαΐου το «Ζάππειο 2»



Στις 12 Μαΐου θα παρουσιάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση.
Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, την επόμενη μέρα, στις 13 του μηνός, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με την τρόικα, μετά από σχετικό αίτημά της.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αρκέστηκε στη συνέχεια να πει «κανένα σχόλιο» σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία επιτέθηκε τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση όσο και στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε εθνική συνεννόηση ή εκλογές.
Ερωτηθείς ωστόσο αν οι εκλογές θα μπορέσουν να αποτελέσουν λύση απέναντι στον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, ο κ. Μιχελάκης μίλησε για «σενάρια καταστροφολογίας που ξεκινούν μέσα από την κυβέρνηση» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου για την αναδιάρθρωση.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τόνισε είπε χαρακτηριστικά πως «τα αρραβωνιάσματα πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο πηγάζουν από όσους φοβούνται αυτοδύναμη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά».
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος παρατήρησε ότι «οι δηλώσεις αμφισβήτησης της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης από υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας».
Υποστήριξε ακόμη ότι οι βασικοί άξονες της κριτικής της ΝΔ υιοθετούνται και εκφράζονται δημόσια από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα, όπως τόνισε, χρησιμοποιούν βαρύτατους και ευτελεστικούς χαρακτηρισμούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου