www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία η πορεία υλοποίησης ζητημάτων λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών των Λουτρών Υπάτης και των Θερμοπυλών



Τριμελής αντιπροσωπεία Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Λαμιέων στην οποία συμμετείχαν ο κ.Δημ.Συλεούνης, η κα Μαρ.Ραφτοπούλου και ο κ. κ,Κ.Λαϊτσας, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου το πρωί, για δεύτερη φορά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (Ε.Τ.Α. Α.Ε.) κ. Δημ. Λάμπρου, στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης ζητημάτων λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών των Λουτρών Υπάτης και των Θερμοπυλών τα οποία, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς είχε θέσει στην προηγούμενη επίσκεψη στον Δ/ντα Σύμβουλο κ.Δημ.Λάμπρου, ο οποίος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι:
· Η διαδικασία για την προκήρυξη επιλογής προσωπικού στις Ιαματικές Πηγές βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο προκειμένου να σταλεί στο Α.Σ.Ε.Π..
· Ήδη έχει εγκατασταθεί συνεργείο για την συντήρηση των κτηριακών υποδομών των Ιαματικών Πηγών .
· Για το θέμα της συντήρησης του Πάρκου των Λουτρών Υπάτης και των Θερμοπυλών, μελετάται η δυνατότητα ανάθεσης του έργου από την Ε.Τ.Α. ΑΕ σε εργολάβο ή με προγραμματική σύμβαση μεταξύ Ε.Τ.Α. Α.Ε. και Δήμου Λαμιέων , στο Δήμο, το επόμενο δεκαπενθήμερο.
· Η προκήρυξη επαναδημοπράτησης του εστιατορίου ΄΄ΦΘΙΩΤΙΣ΄΄ θα γίνει μέχρι 20 Μαΐου.
· Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα επισκεφθεί τις Ιαματικές Πηγές ο νέος Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Ε.Τ.Α. Α.Ε. κ. Γρηγόρης Γκινοσάτης, μέχρι σήμερα προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Υποκαταστημάτων της Ε.Τ.Α. Α.Ε., αφού σύμφωνα με τον Δ/ντα Σύμβουλο κ.Δημ.Λάμπρου, στόχος είναι η λειτουργία των Ιαματικών πηγών την 1η Ιουνίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου