www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά για την γιορτή της Μητέρας



Στο πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο τη μητέρα, που όχι μόνο προσφέρει ζωή, αλλά με ανιδιοτέλεια μάχεται και αγωνιά καθημερινά για τα παιδιά της, είναι αφιερωμένη η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου .

Η ημέρα αυτή, αποτελεί μια παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς και είναι αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου γιατί γιορτάζει η ξεχωριστή και μοναδική για τον καθένα από μας μάνα.
Η μάνα, σύμβολο της ευαισθησίας και της προσφοράς διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο μέσα στην κοινωνία.

Είναι αυτή, που με τη συνεχή προσπάθεια της ανταποκρίνεται με επιτυχία στους πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους που έχει αναλάβει. Είναι αυτή που με αγάπη και στοργή μεγαλώνει τα παιδιά της και είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης και εμψυχωτής σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους, γι’ αυτό όσο και αν η κοινωνία μας αλλάζει τις δομές και τον τρόπο ζωής της, η αγάπη και ο σεβασμός από και προς την μάνα παραμένει αναλλοίωτος και αυθεντικός.

Με αφορμή αυτή την γιορτή, εύχομαι σε όλες τις μητέρες, Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη για να μπορέσουν να επιτελέσουν με επιτυχία τη θεμελιώδη και ζωογόνο αποστολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου