www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Επιστολή στη ΝΕΑ ΟΔΟ έστειλε η Β. Τσόνογλου για τα Οινόφυτα



Προς τη Νέα Οδό ΑΕ, όπως νομίμως εκπροσωπείται
Σωρού 13, Μαρούσι

Κύριοι,
Ως γνωστό στο Νέο Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας υφίσταται η δημοτική κοινότητα και η κωμόπολη των Οινοφύτων, πρώην Δήμος Οινοφύτων, η οποία αριθμεί πληθυσμό άνω των 5.000 κατοίκων, στην πλειοψηφία τους εργατών και υπαλλήλων. Η εν λόγω Κοινότητα έχει αναπτυχθεί επάνω στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας κι έχει καταστεί κόμβος προς την παραλία του Νότιου Ευβοϊκού, Δήλεσι, Χαλκούτσι κοκ.
Μέχρι πρότινος επί της εν λόγω Εθνικής Οδού, και συγκεκριμένα στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα, υπήρχε σημείο όπου στάθμευαν υπεραστικά λεωφορεία προς επιβίβαση και αποβίβαση του επιβατικού κοινού. Κατά την ολοκλήρωση όμως του αυτοκινητοδρόμου του οποίου εκτελεί η εταιρεία σας δυνάμει σύμβασης παραχωρήσεως με το Ελληνικό Δημόσιο- το άνοιγμα αυτό αποκλείστηκε, ως τοποθετήθηκαν σταθερές μπάρες που απόκλειαν των ως άνω και υπεραστικά λεωφορεία ελευθέρας διακίνησης κατοίκων των Οινοφύτων.
Επειδή είναι αδύνατη και επικίνδυνη η δια μέσου της άνω κωμοπόλεως διέλευση λεωφορείων.
Επειδή επιβάλλεται η κατασκευή ειδικού κόμβου για την ελεύθερη και πάλι στάση των υπεραστικών λεωφορείων στο άνοιγμα της Εθνικής Οδού όπου προϋπήρχε, ειδικώς για το ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα, ή όπου η εταιρεία ήθελε κρίνει κατάλληλο και λειτουργικό για τις παραπάνω ανάγκες.
Αποστέλλω την παρούσα επιστολή μου, με την θερμή παράκληση να αποδεχθείτε και να υλοποιήσετε το αίτημα αυτό, που αποτελεί άλλωστε δίκαιη αξίωση των πολιτών.

Με εκτίμηση
Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν.Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου