www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στην λύση της αυτοδιαχείρισης της ΒΙ.ΠΕ. και τις προϋποθέσεις για νέες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας επιμένει ο Αλ. Διαμαντάρας



Με την ευκαιρία της παρουσίας του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αλέξανδρου Φούρλα στη Λαμία για τα «Διάκεια» και την αμοιβαία επιθυμία και των δύο πλευρών να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα συνάντηση, όπου εκτός των προαναφερόμενων συμμετείχαν οι κ.κ. Καναπίτσας, Γιαννίτσης και Μωλιώτης, εκπρόσωποι της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Κεντρικής Ελλάδας.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Φούρλας διεξήχθη συζήτηση με τους φορείς της μεταποίησης, του εμπορίου και των επαγγελματιών για τα προβλήματα του τόπου και το πως θα συνδράμει σ’ αυτά το υπουργείο. «Ενημέρωσα τους φορείς ότι έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, αλλά και για το θέμα της απλοποίησης στο στήσιμο των επιχειρήσεων. Εκτιμώ ότι το σύνολο των πρωτοβουλιών αυτών θα βοηθήσει αισθητά να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας και να δοθεί ώθηση στην επενδυτική δραστηριότητα, ώστε να χτιστεί η νέα γενιά του επιχειρείν της χώρας», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, ενώ ο κ. Διαμαντάρας επέμενε στην λύση της αυτοδιαχείρισης της ΒΙ.ΠΕ. και τις προϋποθέσεις για νέες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου