www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Διάλογο για τα αγροτικά ζητά ο Καπελέρης...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια κατάρτισης τόσο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όσο και της επιλογής των προϊόντων που θα αποτελέσουν το «καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας», ο Αντιπεριφερειάρχης του Πρωτογενή Τομέα κ. Στ. Καπελέρης απέστειλε σχετικό κείμενο εργασίας για διαβούλευση, προς όλους τους φορείς της Περιφέρειας.

Στο κείμενο εργασίας καταγράφεται η υφιστάμενη κατάσταση του Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειάς μας, καθώς και συγκριτικά στοιχεία για την παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική παραγωγή.

Επίσης για κάθε αγροτική δραστηριότητα παρατίθενται οι γενικοί και ειδικοί στόχοι, τα μέτρα – παρεμβάσεις και τα χρηματοδοτικά μέσα που απαιτούνται για την ανάπτυξή της.

Παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος, λόγω της σπουδαιότητας που παρουσιάζει ο αγροτικός τομέας για την Περιφέρειά μας και προκειμένου να διεξαχθεί ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με σκοπό τη χάραξη Περιφερειακής Αγροτικής Πολιτικής, να μας στείλει τις παρατηρήσεις του επί του κειμένου καθώς και προτάσεις σε μέτρα και έργα υποδομών που απαιτούνται για τη βελτίωση και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Οι παρατηρήσεις και προτάσεις θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο email: s.kapeleris@pste.gov.gr.

Tο Κείμενο Εργασίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου