www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Βαραίνει το κλίμα η επιστολή βουλευτών στον πρωθυπουργό


Βαρύ είναι το κλίμα στην κυβέρνηση μετά την επιστολή δύο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος με την οποία θέτουν θέμα απομάκρυνσης υπουργών αλλά και ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας την Τρίτη στη Βουλή επί της τροπολογίας για το ειδικό τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Την επιστολή υπογράφουν ο Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής Μεσσηνίας και ο Θανάσης Οικονόμου, βουλευτής Ιωαννίνων.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, είπε, πως η επιστολή απευθύνεται στην κοινωνία που μπορεί να αφυπνιστεί.

Σημείωσε πως το να μην πιάνει η Ελλάδα τους στόχους, φέρνει την χώρα σε δυσχερέστερη θέση έναντι της τρόϊκας και επεσήμανε πως πρέπει να υπάρξει δέσμευση για το αποτέλεσμα, ένα σφικτό χρονοδιάγραμμα, ώστε να φανεί ότι από το 2012 θα υπάρχουν πρωτογενή πλεονάσματα.

Αναφερόμενος στις επιστολές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή είπε ότι τη συγκεκριμένη περίοδο οι επιστολές δεν ωφελούν, ωστόσο είναι καλό να εκφράζονται απόψεις. Πάντως υπογράμμισε ότι η στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, είναι πατριωτική και η ΚΟ έχει δείξει αίσθημα ευθύνης κάτω από δύσκολες συνθήκες και πιέσεις. Πηγή www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου