www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

6 νέα έργα στη Φθιώτιδα μέσω του ΕΣΠΑ


Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία στις 27 Σεπτεμβρίου, συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά και των Δήμων της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο κύκλου συναντήσεων για το ΕΣΠΑ. Με την παρουσία και συμμετοχή Βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, Περιφερειακών Συμβούλων, των Δημάρχων και εκπροσώπων των Δήμων της Φθιώτιδας, του Προέδρου και μελών της Διοικούσας του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, καθώς και στελεχών των υπηρεσιών της Περιφέρειας και των Δήμων, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με κοινή συνισταμένη την αποτελεσματική υλοποίηση του ΕΣΠΑ.

Την ίδια ώρα, στα άκρα έφτασε η λογομαχία που ξέσπασε μετά την τοποθέτηση του Θανάση Χειμάρα, στην σύσκεψη για το ΕΣΠΑ, με τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.

Αφορμή, η αναφορά του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας σε έργα που δρομολογήθηκαν, μεταξύ αυτών και το λιμάνι Στυλίδας, κάτι που εξόργισε τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει γίνει τίποτα για το θέμα αυτό τα τελευταία χρόνια. Χτυπώντας το χέρι στο έδρανο ο δήμαρχος ζητούσε τις μελέτες που ισχυρίζονταν ο κ. Χειμάρας ότι έχουν γίνει, χρησιμοποιώντας οξείς χαρακτηρισμούς. Ο Θ. Χειμάρας αντεπέδωσε με το δικό του τρόπο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου