www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΔΕ: Καλή επιτυχία σε όλους τους Στερεοελλαδίτες




Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα έχουμε και πάλι εκλογές, στην ΚΕΔΕ. Στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ απαρτίζουν 500 σύνεδροι, εκ των οποίων οι 325 είναι οι δήμαρχοι και οι 175 δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν εκλεγεί και εκπροσωπούν τις 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της χώρας. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα εκλέγονται είτε κατά συνδυασμούς είτε κατά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Κάθε συνδυασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει 45 υποψηφίους (30 δημάρχους και 15 δημοτικούς συμβούλους).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, που εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση, αποτελείται από 31 μέλη, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου. Στο σύνολο των μελών 20 είναι δήμαρχοι και 11 δημοτικοί σύμβουλοι. Στους 20 δημάρχους συμπεριλαμβάνεται και ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος μετέχει αυτοδικαίως. Το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση με ενιαίο ψηφοδέλτιο, αποτελείται από επτά μέλη. Σύμφωνα δε με το νέο θεσμικό πλαίσιο, αποκλείεται στον ίδιο εκπρόσωπο η ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου. Επίσης, αποκλείεται στον ίδιο εκπρόσωπο η ιδιότητα του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Εποπτικού Συμβουλίου. Η εκλογή Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Εκτελεστικής Επιτροπής Κ.Ε.Δ.Ε. γίνεται σε διάστημα δέκα ημερών από τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει ανάμεσα στα μέλη του, με μυστική ψηφοφορία τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ, Α΄ αντιπρόεδρο, Β΄ αντιπρόεδρο και γενικό γραμματέα. Στην ίδια συνεδρίαση και μετά την εκλογή του Προεδρείου, το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει με μυστική ψηφοφορία, ανάμεσα στα μέλη του, τα 7 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής…
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΕ έχουν εκλεγεί:
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΝΤΕ (5)




1. Φέγγος Αθανάσιος- Δ.Συμ/λος Δήμου Καρπενησίου 352. Παλιαλέξης Ηλίας- Δ.Συμ/λος Δήμου Λαμιέων 353. Τζιαχρήστας Δημήτριος- Δ.Συμ/λος Δήμου Δομοκού 344. Σουλιώτης Νικόλαος- Δ.Συμ/λος Δήμου Καρπενησίου 345. Παπαδημητρίου Ιωάννης- Δ.Συμ/λος Δήμου Θηβαίων 34.




ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4)




1. Τσιάμης Ιωάννης- Δ.Συμ/λος Δήμου Ορχομενού 342. Τσέρτος Κων/νος- Δ.Συμ/λος Δήμου Λοκρών 193, Αντωνόπουλος Κων/νος- Δ.Συμ/λος Δήμου Δωρίδος 184. Νταντούμη Ιωάννα-Δ.Συμ/λος Δήμου Λεβαδεών 17.




ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ », ΕΝΑΣ (1):




Γρίβας Ιωάννης- Δ.Συμ/λος Δήμου Αμφίκλειας
Καλή επιτυχία σε όλους τους Στερεοελλαδίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου