www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

O «δρομέας της ψυχής» κ. Γιάννη Φιλιππίδη στη Λαμία


















Σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων (Σκληβανιώτη 8, 1ος όροφος), ο Αντιδήμαρχος κ. Παν. Ευαγγελίου, εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Κοτρωνιά παρουσία του πρόεδρου του Συλλόγου ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. Παναγή Βάγια και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Φθιώτιδας κ. Τσιούτρα Χρ., υποδέχθηκαν τον «δρομέα της ψυχής» κ. Γιάννη Φιλιππίδη 55 ετών από τις Σέρρες, που ξεκίνησε από την Ορεστιάδα στις 5 Μαΐου 2011, για να φθάσει στη Σητεία περπατώντας, στα τέλη Οκτωβρίου σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα του εθελοντισμού και της δωρεάς ζωής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Με το μήνυμα «όταν θέλω μπορώ», τον «δρομέα της ψυχής», που οι περιπέτειες υγείας που πέρασαν μέλη της οικογένειάς του, τον έκαναν να ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή, εμψυχώνουν απ’ όπου περνάει οι άνθρωποι των τοπικών κοινωνιών.
Ξεκινάει νωρίς τα ξημερώματα και περπατά για περίπου εννιά ώρες την ημέρα, ενώ έχει ως στόχο του, στα τέλη Οκτωβρίου φτάνοντας στη Σητεία, να φωνάξει «νενικήκαμεν» ως άλλος Φειδιππίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου