www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Με κενές υποσχέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού έληξε η συνάντηση για την ΔΟΥ Θήβας καταγγέλλει η Μιχ. Γιαννάκης





Με την κοινότοπη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ζήτημα για την μη κατάργηση της ΔΟΥ Θηβών έληξε η συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Π. Οικονόμου με τον Βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Γιαννάκη, τον Δήμαρχο Θηβαίων Σ. Νικολάου, τους υπόλοιπους βουλευτές του νομού και τους τοπικούς φορείς της πόλης.


Έντονη ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Γιαννάκη στην επίκληση του Αναπληρωτή Υπουργού ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται ρητά από το νόμο που ψήφισε με την σύμφωνη γνώμη της Τρόικας.
«Ο νόμος προβλέπει ρητά ειδικές εξαιρέσεις» ανταπάντησε ο Μιχάλης Γιαννάκης αναπτύσσοντας όλα τα επιχειρήματα της τοπικής κοινωνίας για την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΔΟΥ Θηβών. «Ενώ ήδη έχετε πέσει έξω στους στόχους σας, με την κατάργηση της εφορίας της Θήβας, αντί να αυξήσετε θα μειώσετε τα έσοδα» σημείωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης τονίζοντας τα προβλήματα που θα προξενήσει στην βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων – Σχηματαρίου και στους πολίτες που θα υποχρεώνονται σε καθημερινές, χρονοβόρες και κοστοβόρες μετακινήσεις. Ο Αναπληρωτής Υπουργός δεν απάντησε ούτε στις αιτιάσεις του Μιχάλη Γιαννάκη για την κατάργηση του Τελωνείου της Θήβας παραπέμποντας σε μια «συνολική κυβερνητική απάντηση στο μέλλον», ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννάκης μιλώντας για «λωτοφάγους Υπουργούς» υπενθύμισε στον κο Οικονόμου τις θέσεις που εξέφραζε πριν αναλάβει κυβερνητικό πόστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου