www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Φθιώτιδος η ανοικτή ημερίδα ενημέρωσης της ΑΝ.ΔΙΑ



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας , το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων:
1) «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», που αφορά επενδύσεις οι οποίες επιδιώκουν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα ή τεχνογνωσία σε επιχειρηματική καινοτομία,
2) «Εναλλακτικός Τουρισμός», που αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή τουρισμού (αθλητικός, πολιτιστικός, θαλάσσιος, γαστρονομικός, υγείας κι ευεξίας κ.α.). Το πρόγραμμα βρίσκεται σε προδημοσίευση.
3) «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» που αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών (διεθνών και μη). Το πρόγραμμα βρισκόταν σε Δημόσια Διαβούλευση έως 17/6/2011.
Καλούνται να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε νέες καινοτομικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, επιχειρήσεις του κλάδου του εναλλακτικού τουρισμού και οι επιχειρήσεις του κλάδου των χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:30, στη Λαμία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Φθιώτιδος, Όθωνος 1.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΙΚΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου