www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε στη Λιβαδειά το 1st SUMMER SCHOOL «Δίκαιο και Οικονομία του Αθλητισμού» από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας



Το πρώτο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο «Δίκαιο και Οικονομία του Αθλητισμού» ολοκληρώθηκε από το πρωί έως αργά το απόγευμα το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στη Λιβαδειά. Παρουσία επίσημων προσκεκλημένων αλλά κυρίως εκείνων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία ενώ στο τέλος αποδόθηκαν και τα σχετικά διπλώματα.

Αναλυτικότερα, τις εργασίες άνοιξε ο κ. Δ. Παναγιωτόπουλος με θέμα Νομικός Ορίζοντας του Αθλητισμού και στην συνέχεια ανέπτυξε το θέμα «Lex Sportiva και Διεθνής Νομιμότητα στον Αθλητισμό». Ακολούθησε ο κ. Λέανδρος Λεφάκης. Τίτλος του θέματός του « Νομική Φύση – Δομή και Οργάνωση των Αθλητικών Ανώνυμων Εταιρειών» και ακολούθως ο κ. Μάριος Παπαλουκάς, με θέμα «Ανταγωνισμός και Αθλητικά Στοιχήματα». Στη συνέχεια το λόγο πήρε η εισηγήτρια κκ. Βασιλική Δεληθέου, (Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον Αθλητισμό) ενώ με το διάλειμμα για φαγητό ο κ. Χρίστος Λαδιάς μίλησε με θέμα «Οικονομική Πολιτική και Διοργάνωση Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων». Ακολούθησε ο κ. Αθανάσιος Κουστέλιος (Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων στον Αθλητισμό). Μετά τον απογευματινό καφέ, μίλησαν οι εισηγητές κ. Αθανάσιος Κουστέλιος, Καινοτόμα διαχείριση των αθλητικών διοργανώσεων και επίδραση στον Τουρισμό και Στέφανος Καραγιάννης, Τουριστική οικονομία και αθλητισμός. Στο τέλος έγινε η Απονομή των Πιστοποιητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου