www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μια ακόμη επιτυχημένη ημερίδα της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδα ολοκληρώθηκε στην Άμφισσα



« ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»
« ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»



Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων:
«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», «Εναλλακτικός Τουρισμός» & «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» την Τετάρτη 29-6-2011 και ώρα 19.00 στην Άμφισσα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών.
Η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κα Γαζή Παναγιώτα, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα τόνισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα και προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Καράντζαλης Λουκάς. Μετά από μια συνοπτική παρουσία των προγραμμάτων από τον κ. Καράντζαλη, η κα Κουβέλη Λαμπρινή, παρουσίασε το πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 και αποσκοπεί στην ενθάρρυνση επιχειρηματικών προτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου