www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος ο Απόστολος Γκλέτσος


Σε τακτική δικάσιμο στις 6 Απριλίου 2011 ο Δήμαρχος Στυλίδας

Με τον ορισμό σε τακτική δικάσιμο για τις 6 Απριλίου 2011 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας, ολοκληρώθηκε η πρόσφατη περιπέτεια του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου ύστερα από την πρωτοβουλία του να «ξηλώσει» τις πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας στα όρια του Δήμου του. Το θέμα πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, ενώ στο δήμο της Στυλίδας παρέμειναν κλειστές όλες οι υπηρεσίες και τα καταστήματα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής με λεωφορεία μεταφέρθηκαν στη Λαμία. «Απόστολε προχώρα γκρέμισέ τα όλα», ήταν το κυρίαρχο σύνθημα που φώναξε ο κόσμος όταν ο κ. Γκλέτσος προσήλθε με τη συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων στο κτίριο των δικαστηρίων κι εκείνος με τη σειρά του φώναξε σας αγαπώ κι έκανε το σήμα της νίκης. Ύστερα από τις σχετικές διαδικασίες, με απόφαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτη, ο κ. Γκλέτσος ορίστηκε για να δικαστεί στις 6 Απριλίου 2011 και αφέθηκε ελεύθερος.

1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικο συντονιστικο των επιτροπων ακριβεια στοπ εχει καλεσει
    η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια ,που ειναι παρακλαδι του ΣΥΡΙΖΑ και θελουν ετσι να καπελωσουν το κινημα αυτο. Εμεις οι επιτροπες αγωνα που ειχαμε κανει το 1ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ στις 12/12/2009 στο ΒΟΛΟ και ειχαν συμμετασχει και εκπροσωποι της Ακριβειας Στοπ , ειχαμε συμφωνησει να μην υπαρχει προεδρειο και γραμματεια με την λογικη να αποφυγουμε το καπελωμα απο καποιο κομμα οπως τωρα προσπαθει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ,να καταργηθουν τα διοδια πανελλαδικα λεμε εμεις και οχι να μεταφερθουν απλα πιο μακρυα, ή να πληρωνουμε λιγοτερα ,που λενε οι επιτροπες του συντονιστικου της ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ . Συμφωνησαμε να υπαρχει ενα μπλοκ εναντια στα διοδια που θα ειναι εργαλειο του Πανελλαδικου Συντονιστικου και να εχει κλειδι η καθε επιτροπη αγωνα ωστε να αναρτουντε ολες οι αποψεις ,αλλα οι πολιτες που ανηκουν σε διαφορες τασεις του ΣΥΡΙΖΑ κωλλισιεργουσαν ωστε αυτοι να εχουν αποκλειστικοτητα στο μπλογκ diodiastop και να αναρτουν οτι αυτοι θελουν, ετσι οι επιτροπες οι υπολοιπες δημιουργησαν το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ και το www.oxidiodia.gr που παραπεμπει στο παραπανω μπλογκ.Απο τοτε αρχισαν να διαφοροποιυνται και να κανουν τις "δηθεν" πανελλαδικες συναντησεις μονο που αυτες οι συναντησεις ειναι των μελων των τασεων του ΣΥΡΙΖΑ και οχι ακοματιστων πολιτων.Εμεις οι υπολοιπες επιροπες που ειμαστε απολυτα πολιτικοποιημενοι και ανηκουμε σε ολους τους χωρους εχοντας αποκλεισει μονο τους φασιστες και τους ρατσιστες απο το κινημα μας προχωρησαμε στο 2ο Πανελλαδικο συντονιστικο τον Νοεμβριο του 2010 στον Μωλο Φθιωτιδας εχοντας συμμετοχες απο ολη την Ελλαδα και ολους τους χωρους. Τωρα που εμεις αποφασισαμε μεσα απο διαδικασιες συνελευσεων των τοπικων επιτροπων να κανουμε την ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ολων των επιτροπων αγωνα το Σαββατο 15/1 στο εργατικο κεντρο ΛΑΜΙΑΣ αποφασισαν οι ιδιοι να κανουν ανοικτη συνελευση του "δηθεν πανελλαδικου συντονιστικου" στη ΛΑΜΙΑ την 3η μαλιστα κατ αυτους και να οργανωνουν ανοιγμα διοδιων το απογευμα που εμεις εχουμε την ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΚΑΤΟΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΔΙΟΔΙΑ.
    ΑΝ δεν ειναι αυτο καπελωμα του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσωπων του στη ΛΑΜΙΑ και διασπαστικη κινηση οπως χρονια τωρα κανουν ολες αυτες οι τασεις μεταξυ τους τι είναι? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ15/1 ΣΑΒΒΑΤΟ 6 μμ στη ΛΑΜΙΑ στο εργατικο κεντρο οπου θα βρεθουμε ολες οι επιτροπες αγωνα ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για να παμε το κινημα πιο περα και να πουμε ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΔΝΤ, ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ και τους ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
    για τις επιτροπες αγωνα ΤΡΑΓΑΝΑΣ και ΛΟΚΡΙΔΑΣ και μελος του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή