www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα ο δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος


Εντολή για σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου έδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης ο εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος «ξήλωσε» τις μπάρες των διοδίων στην Πελασγία.
στον ΒΗΜA 99,5 ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο κ. Γκλέτσος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, όταν τη Δευτέρα με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.Ωστόσο, οι μπάρες επανατοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης νέα κινητοποίηση στην περιοχή. «Την Τρίτη το πρωί στις 8:00 θα είμαι πάλι εκεί έχοντας κατοίκους στο πλευρό μου», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας σχολιάζοντας την είδηση της παραπομπής του στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας. Πηγή http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου