www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ημερίδα για τον «Πράσινο Τουρισμό» στο Γαλαξίδι


Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος « ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από τους εμπλεκομένους στην τουριστική διαδικασία και των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων.
προτάσεις των επιχειρήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να κατατίθενται μέχρι 25-02-2011 όπως προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη.
Για το λόγο αυτό η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, και το Επιμελητήριο Φωκίδας , διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης που αφορά υφιστάμενες Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ξενοδοχειακά καταλύματα, στις 24/1/2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα «Παρθεναγωγείου» στο Γαλαξίδι.
Καλούνται οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και τα Τουριστικά Καταλύματα του Νομού Φωκίδας να παραβρεθούν στην παραπάνω ημερίδα όπου θα δοθούν λεπτομέρειες και εξηγήσεις για την υλοποίηση του προγράμματος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΙΑ
Καράντζαλης Λουκάς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ
Μυταράς Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου