www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Έπαινοι από τον Αρχιεπίσκοπο κκ. Ιερώνυμο για τις ... «Άφθαρτες Αξίες» του Γιώργου Κατσιμπάρδη


Το βιβλίο είναι ένας κόλαφος κατά της μάστιγας των αναβολικών
και ύμνος για τα ολυμπιακά ιδεώδη

«Καίρια θέματα για την ποιότητα και την εντιμότητα του αθλητισμού» χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος όλα όσα επεξεργάζεται ο Γιώργος Κατσιμπάρδης στο νέο βιβλίο του «Άφθαρτες Αξίες» (εκδόσεις «Αν. Παρατηρητής»), σε επιστολή που έστειλε προς τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας και υφυπουργό Εσωτερικών. Μάλιστα με την ευγένεια που τον διακρίνει και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει μαζί του αφ’ ότου ήταν Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τον καλεί να συναντηθούν και να έχουν συνεργασία.

Το κείμενο της σύντομης αλλά μεστής επιστολής του Αρχιεπισκόπου προς τον κ. Κατσιμπάρδη έχει ως εξής:
«Αγαπητέ μου κύριε Κατσιμπάρδη,
Χαίρομαι για την έκδοση του βιβλίου υπό τον τίτλο ¨Άφθαρτες Αξίες¨, που περιέχει συλλογή ομιλιών σου σχετικά με το θέμα του αθλητισμού χωρίς αναβολικά, θέμα καίριο για την ποιότητα και την εντιμότητα του αθλητισμού. Χαίρομαι για σένα και εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, με την ευχή να ανταμώσουμε σύντομα.
Με εγκάρδιες ευχές
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β΄».

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγχαρητήρια για το νέο βιβλίο του Γιώργου Κατσιμπάρδη έστειλαν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Αηδόνης, ο καθηγητής της Νομικής Σχολής, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κασιμάτης, ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ο πρ. Γενικός Γραμματέας Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Γιάννης Παπαδογιαννάκης κ.α. Αξιοσημείωτο, τέλος, είναι ότι και τα Μ.Μ.Ε., όχι μόνο τα τοπικά αλλά και τα Αθηναϊκά, επιφύλαξαν ευμενή υποδοχή στο βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου