www.endelfoisonline.gr

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη εφ΄όλης τής ύλης έδωσε η βουλευτής Βοιωτίας τού ΠΑΣΟΚ Αριάδνη Αγάτσα στην εκπομπή τού ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας «Στέρεα Λόγια»


Μεταξύ άλλων η κυρία Αγάτσα, απαντώντας σε ερωτήσεις τού Θ .Μερτζάνη, τόνισε...
ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: "Ολοι γνωρίζουν πώς φτάσαμε ως εδώ.Ωστόσο η παρελθοντολογία δεν οφελεί πια πουθενά. Αν πτωχεύαμε δεν είχαμε μέλλον ως χώρα. Ηταν ανάγκη να σωθεί η Ελλάδα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγιναν σωρεία παρεμβάσεων και αλλαγών για θέματα που απασχολούσαν την κοινωνία δεκαετίες. Κατά καιρούς ζούσαμε σε εικονική πραγματικότητα. Οι πολίτες έχουν δίκιο γιατί όλα συνέβησαν γρήγορα,όμως έχουν αντιληφθει την αναγκαιότητα της κατάστασης. Ο μηχανισμός στήριξης,προσωπική επιτυχία τού Γ.Παπανδρέου,έχει γίνει πιλότος υποστήριξης και για άλλες χώρες. Η πορεία της Ελλάδας σχετίζεται με τα τεκταινόμενα στην Ευρωζώνη. Εχουν γίνει πολλά βήματα,προχωράμε σταθερά. Είναι αναγκαίος ο εξορθολογισμός της δημόσιας διοίκησης,το συμμάζεμα γενικότερα των οικονομικών τού κράτους.Τα πιο δύσκολα πέρασαν."
ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ: "Ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος με διαβεβαίωσε ότι το Νοσοκομείο της Θήβας δεν υπάρχει περίπτωση να υποβαθμιστεί.Τέλος στις φήμες. Ωστόσο συγχωνέυσεις θα γίνουν με στόχο την καλύτερη υπηρεσία τού πολίτη και την οικονομική διαχείρηση"
ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: " Μόλις άκουσα σε εκπομπή να δυσφημούνται προιόντα τής ευρύτερης περιοχής τών Θηβών,έσπευσα στον υφυπουργό Αγρ.Ανάπτυξης Γ. Κουτσούκο και στην Υπουργό Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη ζητώντας άμεσα μέτρα απο κοινού. Η κυβέρνηση παρακολουθεί το θέμα.Ο κύριος Κουτσούκος ζήτησε να γίνει έρευνα. Υπάρχουν μετρήσεις που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι άδικο να πλήττεται η οικονομία τού νομού."
ΑΣΩΠΟΣ: "Εχουν γίνει βήματα. Χρειάζονται κι άλλα. Μεταφέρω συνέχεια τις ανησυχίες των πολιτών στο Υπουργείο και την Επιτροπή Περιβάλλοντος"ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: "Παρά τα προβλήματα η Κυβέρνηση προχωρά στις εξαγγελίες της για μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης και οι Καλλικρατικού Δήμοι,σηματοδοτούν Νεα Εποχή στην Αυτοδιοίκηση.Θα υπάρξει μια αρχική περίοδος προσαρμογής αλλά ο νέος θεσμός θα υποστηριχθεί και θα πετύχει. Κυρίαρχη στόχευση οι σωστές υπηρεσίες για τον πολίτη και η χρηστή διαχείρηση τών οικονομικών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου