www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κάθε αρχη και δύσκολη για τον "Καλλικράτη" λέει ο Θωμάς Σταϊκος


Συντάχθηκε απο τον Σπύρο Καρανάσιο
Αρρυθμίες στη λειτουργία των υπηρεσιών δήμων και περιφερειών, δημιουργεί η εφαρμογή του Καλλικράτη ο οποίος δοκιμάζεται ήδη στην πράξη. Οι υπηρεσίες που μεταφέρθηκαν από τις νομαρχίες στις περιφέρειες και τους δήμους δεν έχουν βρει ακόμη το βηματισμό τους.
Το πρόβλημα που παρατηρήθηκε σε αρκετές από αυτές τη Δευτέρα με την έλλειψη σφραγίδων, αντιμετωπίστηκε αλλά οι προιστάμενοι εξακολουθούν να μην έχουν προς το παρόν δικαίωμα υπογραφής, δημιουργώντας μια σειρά προβλημάτων. Παράλληλα αρκετοί εργαζόμενοι σε διάφορες υπηρεσίες αμείβονται χωρίς ακόμη να έχουν επιστρέψει στις εργασίες τους αφού κανείς δεν τους ενημέρωσε για τη νέα θέση τους και τα καθήκοντα που θα έχουν.
Κάθε αρχή και δύσκολη υποστηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος (φωτογραφία), που εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα και θα έχουν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Σπεύδει να διευκρινίσει πως δεν υπήρχε τρόπος να προληφθούν τα προβλήματα αφού ο "Καλλικράτης" δημιούργησε νέες καταστάσεις χωρίς να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία. Πηγή http://www.lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου