www.endelfoisonline.gr

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Νέα κινητοποίηση κατά των διοδίων την Κυριακή



Δεν θα μπορούσαν οι Φθιωτικές επιτροπές ενάντια στα διόδια να μην συμμετέχουν στην πανελλαδική κίνηση των επιτροπών ενάντια στα διόδια.

Έτσι αποφασίστηκε και οι δύο σταθμοί διοδίων που λειτουργούν στον νομό μας,να παραμείνουν ανοιχτοί για 2 ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, στα διόδια του Μώλου η επιτροπή της περιοχής αποφάσισε το άνοιγμα των διοδίων το 2ωρο απο τις 3 το μεσσημέρι μέχρι της 5, ενώ η επιτροπή Λοκρίδας θα ανοίξει τα διόδια Τραγάνας απο τις 4 μμ μέχρι τις 6 μμ.




Από τις 2.00 το μεσημέρι ανοίγουν και τα διόδια της Θήβας
Την Κυριακή 9/1/11 και ώρα 14:00 συμμετέχοντας στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων, ανοίγουμε τα διόδια της Θήβας στο 90χλμ. της εθνικής οδού. Με την πράξη αυτή δηλώνουμε, ενάντια στον εκφοβισμό που επιχειρείται από τους μεγαλοεργολάβους και την κυβέρνηση, πως εμείς με την πάλη μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους , ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, και λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ της χώρας μας.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Πηγή www.orchomenos-press.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΟΣ στην αντιδημοκρατικη αντιμετωπηση και κακοποιηση των Ελληνων απο την Πολητια.ΑΙΣΧΟΣ ποσα χρονια πρεπει να περασουν για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ οτι δεν ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ....ΚΟΣΜΟΣ.ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ Και τωρα θελετε να τα ΣΚΑΜΕ κι απο πανω.ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή