www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

O Δήμαρχος Λαμιέων μιλά στην «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» που κυκλοφορεί



Γιώργος Κοτρωνιάς, Δήμαρχος Λαμιέων:

«Ο νέος Δήμος Λαμιέων θα είναι ο ισχυρότερος Δήμος στην Στερεά Ελλάδα»


Βαθιά …αυτοδιοικητικός, αφού η συνεχόμενη θητεία του έχει «σπάσει» ρεκόρ! Χαρακτηριστικά… δημοφιλής αφού καταφέρνει να συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών και να μετρά μόνο νίκες! Απόλυτα, όμως, και … αποτελεσματικός, ως γνώστης των ζητημάτων της τοπικής του κοινωνίας που ζητούν λύσεις. Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, ένας εκ των «πρωταγωνιστών» στην ΚΕΔΚΕ και μέλος πλέον της 12μελούς Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιλά στην «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» και απαντά στα ερωτήματα του Λάμπρου Ρόδη γύρω από την τρέχουσα επικαιρότητα καθώς και για το μεγάλο εγχείρημα του «Καλλικράτη», που κλήθηκε – σε περίοδο οικονομικής ύφεσης – να εφαρμόσει στην πράξη ο α` βαθμός Αυτοδιοίκησης! Τέλος, αναφέρεται και στην 45η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η οποία «βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση να κάνει ένα ακόμη θεσμικό βήμα εμπρός μαζί με την τοπική κοινωνία για να διευρύνει τον αναπτυξιακό και εθνικό της ρόλο της ως σημαντικό εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις», όπως λέει χαρακτηριστικά.



H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 22650 79079 ή ΣΤΕΙΛΕ EMAIL ΣΤΟ endelfisfokidanews@gmail.com!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ" .... ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 45ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ (14 με 22 Μαϊου).


Αντιδράστε με δυναμισμό απέναντι στην… κρίση και εκμεταλλευτείτε το χαμηλό ελκυστικό κοστολόγιο για την προβολή της επιχείρησής σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου