www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Επιστολή στον Κλ. Περγαντά στέλνει ο Σταμάτης Γκαβάλης



ΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κον Κλέαρχο Περγαντά

Χαλκίδα, 28 Απριλίου 2011
Αξιότιμε Κύριε Περιφερειάρχα
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2011 συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα : «Αντιμετώπιση Καταπτώσεων- Κατολισθήσεων επί της Επαρχιακής οδού Στόμιο- Διασταύρωση με επαρχιακή οδό 8 (Οξύλινθος- Πλατάνα)».
Παρά την πίεση μας για άμεση παρέμβαση (με βάση την εγκεκριμένη μελέτη του ΥΠΕΧΩΔΕ) στο τμήμα της οδού που είναι έντονα τα φαινόμενα των κατολισθήσεων, η απόφαση σας ως πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν διαφορετική. Αυτό σημαίνει ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο δρόμος θα βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επικινδυνότητας ως προς την διέλευση του.
Κατά την διαδικασία της συζήτησης οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Θανάσης Μπουραντάς δήλωσαν ξεκάθαρα ότι: «για τις τεχνικές υπηρεσίες ο δρόμος θεωρείται κλειστός» δηλαδή μη προσπελάσιμος. Το ίδιο προκύπτει και από σχετικό έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας προς το Α.Τ. Κύμης.
Με το δεδομένο ότι τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο δεν λειτουργούν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές δηλώνουν αδυναμία επιτήρησης της διέλευσης στο προαναφερόμενο δρόμο, παρακαλούμε:
Να μας ενημερώσετε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ή προτίθεστε να λάβετε ώστε να μην προκληθούν εκ νέου ατυχήματα που θα μπορούσαν να κοστίσουν ακόμα και την ζωή σε συνανθρώπους μας.

Με εκτίμηση
Σταμάτης Γκάβαλης
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου