www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην πασχαλινή αγορά από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενόψει των Πασχαλινών εορτών εντατικοποίησε τους αγορανομικούς ελέγχους, από 03/03 έως 21/04/2011, με τα έξης αποτελέσματα :

1. ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Έγιναν αγορανομικοί έλεγχοι σε συνολικά πενήντα έξι (56) πρατήρια υγρών καυσίμων και ειδικότερα σε (366) τριακόσια εξήντα έξι πιστόλια και αντλίες υγρών καυσίμων σε όλο το νομό Φθιώτιδας.
Επιπροσθέτως έγιναν αγορανομικοί έλεγχοι σε (3) τρία βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης.
Έγιναν (26) είκοσι έξι μηνυτήριες αναφορές προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας για παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα (Α.Ν. 136/46, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει) εκ των οποίων οι τρείς αφορούσαν παραβιάσεις του αγορανομικού κώδικα σχετικά με τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης.
2. ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Έγιναν αγορανομικοί έλεγχοι σε συνολικά (65) εξήντα πέντε πωλητές λαϊκών αγορών σε διάφορες λαϊκές αγορές του Νομού μας, στις οποίες όμως δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας.
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Έγιναν αγορανομικοί έλεγχοι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας σε μεγάλα σούπερ μάρκετ του Νομού και σε ότι μας αφορά δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.
3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ
Έγιναν έλεγχοι σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές σε (36) τριάντα έξι καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης και σε ότι μας αφορά δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις .
4. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
Έγιναν αγορανομικοί έλεγχοι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας σε (35) τριάντα πέντε κρεοπωλεία του Νομού Φθιώτιδας και σε ότι μας αφορά δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις .

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου