www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Άκουσον άκουσον τι συμβαίνει στα Οινόφυτα!



Προς Αντιδήμαρχο Οινοφύτων Κ. Βλάχο Β.
ΚΟΙΝ: Δήμαρχο Τανάγρας Κ. Γεωργίου Ε. - Δ/Σ Δήμου Τανάγρας.

21/4/2011 και περί ώρα 09:20 συνάντησα το όχημα της ΔΕΠΑΝ (καλαθοφόρο) να αλλάζει φώτα σε κτήριο ιδιώτη, σε ερώτηση μου ποιος ο λόγος αλλαγής λαμπτήρων σε κτήριο ιδιώτη μου απάντησαν πως τα φώτα είναι του Δήμου! Αμέσως επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας για να μάθω αν όντως τα φώτα είναι δημοτικά και αν είναι ενήμερος για το θέμα και μου απάντησε πως δεν γνωρίζει για το συμβάν. Μετά από 10 περίπου λεπτά με καλεί πίσω και μου λέει πάρε και πές αυτά που είπες και σε εμένα, ήταν η ιδιοκτήτρια του κτηρίου απο την οποία άκουσα τα εξ αμάξης. Προφανώς της είπαν τα πράγματα όπως βόλευε τον σκοπό της παρουσίας των υπαλλήλων εκει. Προσπάθησα να την πείσω πως το θέμα δεν είναι προσωπικό,ούτε έχω κάτι εναντίον της. Σε επικοινωνία που υπήρχε το ίδιο βράδυ με άτομο της οικογένειας λύθηκε το ζήτημα μεταξύ μας και μου έδωσε να καταλάβω πως όντως της είπαν εσκεμμένα λάθος πληροφορίες για το συμβάν για αυτό και ο έντονος τρόπος αντίδρασης. Επίσης υπάρχουν αναφορές πολιτών οι οποίοι ισχυρίζονται πως είδαν υπαλλήλους να κάνουν διάφορες αγαθοεργίες σε σπίτια γνωστών και φίλων,όπως να καθαρίζουν αυλές, όπως να βάφουν μάντρες των σπιτιών τους εντός ωραρίου εργασίας, ισχύoυν οι αναφορές; Εδώ να προλάβω να αναφέρω πριν με κατηγορήσουν όπως ξέρουν καλά να κάνουν κάποιοι πως δεν έχω προσωπικά με ΚΑΝΕΝΑΝ υπάλληλο καί δεν τίθεται θέμα όπως μου ανέφερε ο Πρόεδρος πως κακώς έκανα ερώτηση στους υπαλλήλους.. Δεν είπα ποτέ και σε κανέναν τι να κάνει,απλά είδα κάτι και το αναφέρω.... Αυτό σήμερα το πρωί (26-4-2011)που πήγα να καταθέσω την επιστολή στον Κύριο Βλάχο. Με ''μάλωσαν'' διάφοροι σηκώνοντας το χέρι επιτακτικά μπροστά στο πρόσωπο μου κουνώντας το λες και μίλαγαν σε δούλο ίσως και αναφέρθηκε μάλιστα πως με έβαλε άλλος και έκανα την ενέργεια λέγοντας πως στις καφετερίες που συχνάζω μου βάζουν ιδέες και ακούω τρίτους λέγοντάς μου ΑΝΤΕ ΡΕ που θα μας πεις τι θα κάνουμε. Δεν ακούω μονο κύριοι ΒΛΕΠΩ όπως ο κόσμος. Τα κουταβάκια και τους ρουφιάνους τους γνωρίζετε πολύ καλά, ξέρετε ποιοι είναι μήν ψάχνετε αλλού.
Ποιος έδωσε εντολή στους υπαλλήλους να μεταβούν σε χώρο ιδιώτη για εργασία; Θέλω να πιστέυω πως όλα αυτά γίνονται χώρις την δική σας παρέμβαση και δίχως να είστε γνώστης αυτών των θεμάτων.αυτός είναι ο ρόλος των εργαζομένων;έχει κάποιος ευθύνη για το γεγονός η θα συνεχίζουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια παντού και σε όλα; Τέτοιου είδους ενέργειες μόνο πίσω μπορούν να μας πάνε,καλό θα ήταν να αφήσουμε πίσω την εποχή με τα ρουσφέτια και τα προσωπικά οφέλη. Ας αλλάξει η ανόητη νοοτροπία. Καταδικάστε το θέμα. Oλοι οι πολίτες είναι ίσοι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και όχι να υπάρχουν πολίτες 2 ταχυτήτων,αυτοί πους ψήφισαν εμάς και αυτοί που ψήφισαν εσάς. Θεωρώ πώς σε ότι αφορά θέματα της Κοινότητας πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του τόπου μας. Κάποιοι προφανώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό! Εχουν ήδη δημιουργηθεί και άλλα κωμικοτραγικά τα γνωρίζετε,τα έχουμε συζητήσει. Επαναφέρετε τους στη Γη και βάλτε τους σε τάξη γιατί εκθέτουν πρώτα εσάς με τις ενέργειές τους και μετά τον εαυτό τους.
Επίσης θέμα που προέκυψε πρόσφατα για το οποίο ενημερώθηκα απο τους εργαζομενους. Στον χώρο της Κοινότητας υπήρχε καλώδιο χαλκού μεγάλης διαμέτρου και μήκους 180 μέτρων,βάρος πάνω από μισό τόνο πράγμα αδύνατο να μετακινηθεί με τα χέρια το οπόιο χάθηκε εντελώς ξαφνικά,ισχύει;πού πήγε και για ποίον σκοπό;όπως και πολλά εργαλεία τα οποία χάθηκαν εντελώς ξαφνικά.'Οπως και τα πετρέλαια που έκαναν φτερά από τα οχήματα του Δήμου εντελώς ξαφνικά. Εγιναν μηνήσεις κατα αγνώστων για όλα τα παραπάνω;είναι ενήμερο το αρμόδιο Α.Τ Σχηματαρίου; Μήπως θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθεί και η εισαγγελία Θηβών για το παραπάνω θέμα καθώς πρόκειται για απώλεια-κλοπή δημόσιας περιουσίας. ΕΔΕ δεν θα έπρεπε να έχει γίνει για τις πολλές τυχαίες και ξαφνικές απώλειες;
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Τσιανάκας Αθανάσιος
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Οινοφύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου