www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, καλεί όλους τους πολίτες της Επαρχίας μας, όπως είχαμε ανακοινώσει και στην Απεργιακή συγκέντρωση στις 19 Οκτώβρη, να μην πληρώσουν το ασέλγητο χαράτσι της ΔΕΗ, που είναι απόρροια του Μνημονίου και μόνο στόχο έχει την εξαθλίωση του λαού και το σώσιμο των Τραπεζιτών.

Η Κυβέρνηση και η Τρόϊκα βάζουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τους ΚΛΕΦΤΕΣ και τις ΑΓΟΡΕΣ, και με τις πολιτικές τους οδηγούν τους εργαζόμενους στην ανεργία και σε μισθούς εξαθλίωσης και με αποκορύφωμα να απειλούν να κόψουν το ρεύμα από τα ήδη εξαθλιωμένα λαϊκά νοικοκυριά , ένα κοινωνικό αγαθό, του οποίου η διακοπή σε ορισμένες περιπτώσεις θα στοιχίσει και την ίδια τη ζωή συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ήδη πέρυσι 300.000 νοικοκυριά δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τη ΔΕΗ , χωρίς το χαράτσι , και από αυτά 150.000 νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα σήμερα.

Το Κεφάλαιο δείχνει με τον πιο βάρβαρο τρόπο τις προθέσεις του για να σώσει τα κέρδη του.

Εμείς το μόνο όπλο που έχουμε είναι η αλληλεγγύη, η μαζική αντίσταση απέναντι σε όλα αυτά τα αντικοινωνικά – αντιδημοκρατικά – αντισυνταγματικά - απάνθρωπα μέτρα.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ !

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου