www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων



Στη Στερεά εκπροσώπησαν τα Παραρτήματα της Θήβας και της Λαμίας

Ολοκληρώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2011 στην Αθήνα το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων με θέμα «Η εξάπλωση του θεσμού του Λυκείου των Ελληνίδων». Το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στα Παραρτήματα και τα Γραφεία του εξωτερικού, που συνέχισαν και ενίσχυσαν το θεσμό στον χώρο και τον χρόνο, μεταξύ αυτών και τα δραστήρια Σωματεία – Παραρτήματα της Θήβας και της Λαμίας που έδωσαν το παρόν μέσω των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Παρουσία της Προέδρου του Λυκείου των Ελληνίδων κας Ελένης Τσαλδάρη, σύσσωμων των μελών της Διοίκησης του Κεντρικού ΛτΕ αλλά και ασφαλώς πολλών εκπροσώπων Παραρτημάτων – μεταξύ αυτών και της Στερεάς Ελλάδας – ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, το τριήμερο 15ο Συνέδριο τους.

Ήταν μία μάζωξη των μελών μίας οικογένειας. Της οικογένειας του Λυκείου Ελληνίδων! Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη της στην Ελλάδα, από Νότο προς Βορρά, από Δύση προς Ανατολή, η Κύπρος και στο εξωτερικό από το Σύδνεϊ μέχρι την Αμερική και από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι το Λονδίνο.

Τη Στερεά Ελλάδα, εκπροσώπησαν από τη Βοιωτία και τη Θήβα η Πρόεδρος του ΛτΕ Θηβών κα Μιμίκα Αγάτσα, η Γενική Γραμματέας κα Πηνελόπη Κουρκούτη και τα μέλη του ΔΣ κκ. Όρσα Στάϊκου, Ρούλα Κατσόγιαννη και Μαίρη Γεωργαλά αλλά και το ξεχωριστό μέλος του ΛτΕ Θηβών, εκπρόσωπος της Θήβας στο Κεντρικό ΛτΕ και ευεργέτης του Βοιωτικού Παραρτήματος κα Βάσω Σταμούλη, καθώς ως γνωστόν ο αείμνηστος Θηβαίος δικηγόρος, Νομάρχης Βοιωτίας και Ευρωβουλευτής έχει παραχωρήσει το πατρικό σπίτι για τις ανάγκες του ΛτΕ Θηβών. Τη Λαμία, εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κα Κούλα Δασκαλοπούλου και η Αντιπρόεδρος κα Αφροδίτη Θεοδώρου καθώς και η κα Άννα Χολέβα, Αντιπρόσωπος της Λαμίας στο Κεντρικό Λύκειο. Στο κλείσιμο του συνεδρίου η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών, κα Τσαλδάρη Ελένη ευχαρίστησε όλα τα Λύκεια Ελληνίδων για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμά της και υπερήφανη για την επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του Συνεδρίου έδωσε ραντεβού με όλα τα Λύκεια στο επόμενο, 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το 2013. Πηγή EN ΔΕΛΦΟΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου