www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στην Ερέτρια το 7o Ετήσιο Συμπόσιο Επιχειρηματικού Management από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος


Το Ετήσιο Συμπόσιο Επιχειρηματικού Management, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος τα τελευταία έξι χρόνια έχει πλέον τα χαρακτηριστικά θεσμού, ο οποίος επιδιώκει να τηρεί την επιχειρηματική κοινότητα ενήμερη για την ποιότητα και την έκταση των αλλαγών, που επέρχονται στις επιχειρησιακές λειτουργίες και να την εφοδιάζει με νέες ιδέες, απόψεις και πρακτικές για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται στο «Negroponte Resort» στην Ερέτρια, στις 3 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Σάββατο, και φιλοδοξία τους είναι οι επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων – μελών τους να έχουν μία υψηλού επιπέδου επιμόρφωση σε κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν σε εξελίξεις στην οργάνωση και την διοίκηση των αγορών τους.

Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις βιώνουν εξαιρετικά πρωτόγνωρες συνθήκες, στο φετινό Συμπόσιο ο Σύνδεσμος αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κρίσιμο τομέα της «Ηγεσίας» και ειδικότερα με την «Ηγεσία σε Δύσκολους Καιρούς».

Κεντρικός εισηγητής φέτος είναι ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι από τους πλέον ειδικούς γνώστες του αντικειμένου στην Ελλάδα.

«Και στο 7ο Συμπόσιο, συνεχίζουμε την απαίτηση του συνδυασμού της στερεής γνώση και της πλούσιας εμπειρίας του εισηγητή. Είναι τιμή μας που δέχθηκε την πρόσκλησή μας, να είναι ο εισηγητής μας στο 7ο Συμπόσιο Management ο κ. Μπουραντάς» σχολίασε σχετικά Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος κ. Ευριπίδης Δοντάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και Αιτήσεις Συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συνδέσμου, τηλ 2421029407/8, υπεύθυνος κ. Βασίλειος Κλειτσογιάννης, email vkleitsogiannis@sbtke.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου