www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Στις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας



Στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς .

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 28/11/2011 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο για τις Οικονομικές, Νομισματικές Υποθέσεις και τη Ζώνη του Ευρώ, κ. Olli Rehn (Όλι Ρεν), τον Επίτροπο αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. JohannesHahn (Γιοχάνες Χαν), και την Επίτροπο αρμόδια για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κα Ανδρούλλα Βασιλείου.

Την Τρίτη 29/11/2011, θα έχει ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με τους Ευρωβουλευτές κ. Σπύρο Δανέλλη και κ. Γιώργο Παπαστάμκο αναφορικά με τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την μελλοντική Κοινή Αγροτική Πολιτική κατά την περίοδο 2014-2020 και την Ευρωβουλευτή κα Συλβάνα Ράπτη για θέματα Απασχόλησης και Εσωτερικής Αγοράς, όπως επίσης και συνάντηση εργασίας με τον Joseph Daul (Ζόζεφ Ντολ), Πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και τον Horst Reichenbach (Χορστ Ράιχενμπαχ), Επικεφαλής της "Ομάδας Δράσης" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εργασίας με τους Ευρωβουλευτές κ. Γιώργο Σταυρακάκη , Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης και τον κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη , Συντονιστή της Ομάδας των Φιλελευθέρων στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού, τηνκα Άννυ Ποδηματά (Αντιπρόεδρος ΕΚ), την κα Μαριέττα Γιαννάκου (Επικεφαλής ΚΟ ΝΔ στο ΕΚ) , την κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου(Αντιπρόεδρος ΕΚ) και την κα Μαριλένα Κοππά (Επικεφαλής ΚΟ ΠΑΣΟΚ στο ΕΚ), καθώς και συνάντηση εργασίας με την Επίτροπο αρμόδια για την Θαλάσσια Πολιτική και Αλιεία, κα Μαρία Δαμανάκη.

Τέλος την Τετάρτη 30/11/2011, θα κάνει ενημερωτική επίσκεψη στο νέο Κέντρο Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου "Parlementarium" και θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον Guy Verhofstadt (Γκι Βέρχοφστατ), Πρόεδρο της Ομάδας της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Martin Schulz (Μάρτιν Σούλτς), Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια συνεργασίας της ΕΝ.ΠΕ. με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου