www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση Επιχειρήσεων για Συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας



Με τη λειτουργία Γραφείου Διασύνδεσης το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας έχει ως στόχο την ενεργή υποστήριξη των Φοιτητών / Αποφοίτων του Πανεπιστημίου στην προσέγγιση των μελλοντικών τους σπουδών, της μελλοντικής τους σταδιοδρομίας και την ομαλότερη προώθησή τους στην αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας περιλαμβάνει δύο τμήματα, το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική με έδρα τη Λαμία και το Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης με έδρα τη Λιβαδειά.

Στα πλαίσια της δικτύωσής του, το Γραφείο Διασύνδεσης προσκαλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους σχετικούς με τα τμήματα του Πανεπιστημίου να γίνουν μέλη του. Κάθε επιχείρηση, ως μέλος του Γραφείου Διασύνδεσης, θα έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύει τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της και να δέχεται εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις θέσεις αυτές από Φοιτητές και Αποφοίτους του Πανεπιστημίου.

Για να γίνει μία επιχείρηση μέλος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας δεν έχει παρά να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του στη διεύθυνση http://career.ucg.gr και να εγγραφεί ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες. Η συμβολή των επιχειρήσεων στην επιτυχία των δράσεων του γραφείου είναι αποφασιστική και προάγει τη σύνδεση της εκπαιδευτικής με την παραγωγική διαδικασία.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Υπεύθυνη επικοινωνίας γραφείου Λαμίας: Καλλιόπη Σωτηράκη, Σύμβουλος Σπουδών και Σταδιοδρομίας,ksotiraki@ucg.gr , τηλ. 22310-66938

Υπεύθυνη επικοινωνίας γραφείου Λιβαδειάς: Λουκία Τσάνα, Σύμβουλος Σπουδών και Σταδιοδρομίας,ltsana@ucg.gr , τηλ. 22610-80492

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Μιχαήλ Βασιλακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, mvasilako@ucg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου