www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που πραγματοποιούνται από τη νεολαία και τους κοινωνικούς φορείς της χώρας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο εορτασμός της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου πρέπει να αποτελέσει τη νέα αφετηρία των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων που απεμπλεκόμενοι από τις «κραυγές σωτηρίας» δεν εφησυχάζουν, συνεχίζουν και κλιμακώνουν τους αγώνες τους για να ανατρέψουν τις ακραίες, βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Η εργασιακή εφεδρεία (απολύσεις), η ανεργία, τα συνεχή μέτρα λιτότητας, οι περικοπές, οι ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, οι εντολές και απαιτήσεις της τρόικας και των «αγορών» είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο γι’ αυτό και το διαχρονικό αίτημα για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» καθίστανται επιτακτικό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα, στις 17 Νοεμβρίου 2011, προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. θα γίνει στις 3.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου