www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Διεξήχθη με επιτυχία η ημερίδα με σκοπό την διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος εκπαίδευσης και κατάρτισης Leonardo Davinci και θέμα "Φωτοβολταϊκά"

Διεξήχθη  με επιτυχία η ημερίδα με σκοπό την διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος εκπαίδευσης και κατάρτισης Leonardo Davinci και θέμα "Φωτοβολταϊκά". Την έναρξη της ημερίδας χαιρέτισε εκ του Επιμελητηρίου ο Γενικός Γραμματέας του κος Νικόλαος Ζιάκας. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Διαμαντάρας μίλησε για την σπουδαιότητα των προγραμμάτων Leonardo Davinci που με επιτυχία διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και τόνισε οτι η εκπαίδευση των επαγγελματιών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας και διαβεβαίωσε τα παραβρισκόμενα μέλη του Επιμελητηρίου, οτι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός σε θέματα που σχετιζονται με την εκπαιδευση τους.
Λαμβάνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος των εκπαιδευομένων ηλεκτρολόγων κος Ιωάννης Τσάκας αναφέρθει στις αποκομισθείσες εμπειρίες των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα απο την επισκεψή τους στην Ισπανία, σχετικά με την  εκπαιδευση τους αλλά και γενικότερα.
Παίρνοντας τον λόγο συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι αφού ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την υποστήριξή του στο πρόγραμμα, δήλωσαν ότι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την εκπαίδευση τους, με την παρατήρηση ότι θα επιθυμούσαν περισσότερο εφαρμοσμένη προσέγγιση στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Δείτε σχετικό video απο την ημερίδα ΕΔΩ
Δείτε video (αποσπάσματα) απο την επίσκεψη των ηλεκτρολόγων στην Ισπανία για την εκπαίδευση τους στα φωτοβολταϊκά μέσω του προγράμματος Leonardo Davinci ΕΔΩ
leonardo1_F6052.jpgleonardo2_F5977.jpg
leonardo3_F5911.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου