www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Καλως ήρθατε»… στο AmfissaHistory.gr!


Μια ευχάριστη έκπληξη και παράλληλα μια πρώτης τάξης καταγραφή της ιστορίας της πόλης της Άμφισσας μέσα από αρχεία, φωτογραφίες, ντοκουμέντα αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, αποτελεί το εγχείρημα της δημιουργίας της σελίδας www.amfissahistory.gr που πρόσφατα ανακαλύψαμε!

«H ιστοσελίδα αποτελεί το αποτέλεσμα του ενδιαφέροντός μας για την ιστορία της πόλης μας, της Άμφισσας. Εδώ συγκεντρώσαμε τεκμήρια, ντοκουμέντα και στοιχεία για την Άμφισσα, τα οποία βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες στο διαδίκτυο και δυστυχώς δεν είναι εύκολο κανείς να τα εντοπίσει και να εκτιμήσει την αξία τους. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, ταξινομήσαμε τα στοιχεία που βρήκαμε στο AmfissaHistory.gr και μπορείτε να τα βρείτε χρησιμοποιώντας τις επιλογές στο αριστερό μέρος της σελίδας» αναφέρουν στην εισαγωγή τους οι συντελεστές της κκ. Θανάσης Π. Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Αν. Ψιμούλης.
«Μεγάλης σημασίας είναι και η συλλογή φωτογραφιών που συγκεντρώσαμε από κατοίκους της Άμφισσας και θα τις βρείτε στην επιλογή "Φωτογραφίες", ταξινομημένες ανά χρονολογία. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσετε κι εσείς, προσφέροντας και υποδεικνύοντας υλικό το οποίο μπορούμε να συμπεριλάβουμε στο AmfissaHistory.gr» τονίζουν:
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες, που στάθηκαν και αφορμή για την δημιουργία της ιστοσελίδας, συλλέχθηκαν και ενημερώθηκαν από τους Φώτη Καλλία και Γιάννη Φαρόπουλο. Φωτογραφίες επίσης έχουν προσφέρει ακόμα οι κκ. Αργύρης Ψιμούλης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και Βαλάντης Καρλιαύτης.
Το σύνολο των φωτογραφιών δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα επειδή οι φωτογραφίες ανεβαίνουν μία προς μία ξεχωριστά, αλλά η ενημέρωση είναι συνεχής και περισσότερες φωτογραφίες προστίθενται μέρα με την μέρα.
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιωτική προσπάθεια και ανιδιοτελής σκοπός της είναι η διάσωση φωτογραφιών και ντοκουμέντων για την ιστορία της Άμφισσας. Αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από το περιεχόμενό της, μπορεί να επικοινωνήσει στο amfissahistory@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου