www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ενοπλη ληστεία με έναν τραυματία στη Μακρακώμη Φθιώτιδας


Δύο ένοπλοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι υπάλληλο των ΕΛΤΑ για να του πάρουν 80.000 ευρώ, στη Μακρακώμη της Φθιώτιδας. Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες περίμεναν περισσότερο από μισή ώρα, μέσα σε ένα Fiat Punto, ώσπου να ανοίξει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Οι τρεις υπάλληλοι, όπως κάθε πρωί, πήγαν και έκαναν ανάληψη από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που απέχει 200 μέτρα και επέστρεφαν στο Ταχυδρομείο.

Οι δύο ένοπλοι που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους πήγαν μπροστά τους και τους ζήτησαν τα χρήματα, με τον υπάλληλο που κρατούσε τα χρήματα να μην αντιδρά. Τότε ο ένας εκ των ληστών τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στο πόδι και στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό του άρπαξαν περίπου 80.000 ευρώ, σκορπίζοντας παράλληλα πολλά χαρτονομίσματα στο δρόμο.
Οι ληστές εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς το Καρπενήσι και λίγο αργότερα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο πέντε χιλιόμετρα μετά την Μακρακώμη, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Οι αστυνομικοί συνδέουν την συγκεκριμένη ληστεία με εκείνη που είχε γίνει στις 2 Φεβρουαρίου 2011 στην ίδια περιοχή και δεν αποκλείουν να πρόκειται για τους ίδιους ληστές οι οποίοι τότε είχαν προειδοποιήσει με τη φράση: «θα ξανάρθουμε».
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου