www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση με θέμα : «Ο Νέος Επενδυτικός Νόμος» στη Λάρισα



Το Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ και το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως της ΕΕΔΕ, οργανώνουν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Metropol (Ρούζβελτ 14) στη Λάρισα εκδήλωση με θέμα : «Ο Νέος Επενδυτικός Νόμος». Όραμα της ΕΕΔΕ, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1962, είναι να αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος και αντιπροσωπευτικότερος εκφραστής των επιχειρήσεων και οργανισμών (ιδιωτικών και δημόσιων) και των ασκούντων ενεργό διοίκηση σ’ αυτούς.

Αποστολή της ΕΕΔΕ είναι η διάδοση των αρχών και της πρακτικής του μάνατζμεντ στην Ελλάδα και συμβάλει ευεργετικά στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας μέσω της προσφοράς γνώσης σε πλήθος στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η ΕΕΔΕ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός ταχύτατα μεταβαλλόμενου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος οργανώνει εσπερίδα με την πεποίθηση ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης της χώρας, εάν όμως στηριχθεί αποτελεσματικά. Ο Νέος Επενδυτικός Νόμος εντάσσεται σε μία νέα στρατηγική για την ανάπτυξη της οικονομίας και την προώθηση ενός νέου επιχειρηματικού προτύπου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει για το νέο Θεσμικό Πλαίσιο Ενίσχυσης των Ιδιωτικών Επενδύσεων καθώς και τις Υπουργικές Αποφάσεις που διέπουν την εφαρμογή τους και κυρίως να ενισχύσουμε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και στελεχών στην αξία του επιχειρείν στην Ελλάδα. Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων & Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών και καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης του Χώρου στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κος Πετράκος Γεώργιος. Με το πέρας της ομιλίας του κ. Πετράκου θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Κολλάτος, μηχανολόγος μηχανικός με μεταπτυχιακό στη βιοτεχνολογία και γενικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV.
Την εκδήλωση στηρίζουν και χαιρετίζουν οι παρακάτω θεσμικοί φορείς :
Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας, Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Θεσσαλίας, Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Ελλάδας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος, Δήμος Λαρισαίων, Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας – Τύρναβου – Άγιας, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας, Επιμελητήριο Βοιωτίας, Επιμελητήριο Εύβοιας, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Επιμελητήριο Λάρισας, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Επιμελητήριο Τρικάλων, Επιμελητήριο Φθιώτιδας , Επιμελητήριο Φωκίδας, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφ. Τμήμα Κεντρικής & Δυτ. Θεσσαλίας, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήριο Κοζάνης, Επιμελητήριο Πιερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, Σωκράτους 111, Λάρισα, τηλ: 2410 553070, fax: 2410 579649, e-mail: Larissa@eede.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου