www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τους συνεργάτες του στην Φθιώτιδα παρουσίασε ο Αθάνασιος Χειμάρας


«Ξεκινάμε με όραμα, με πίστη και μεγάλη όρεξη για δουλειά και κυρίως πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Τους συνεργάτες του στην Φθιώτιδα παρουσίασε σήμερα στη Λαμία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Αθάνασιος Χειμάρας σε μια ανθρώπινη συνέντευξη Τύπου έχοντας στο πλευρό του παλιούς και νέους φίλους από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. «Έχω ανθρώπους ικανούς, με πάθος για την Αυτοδιοίκηση, με ανοιχτό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, ώστε όλοι μαζί, να ανταποκριθούμε στην πρόκληση και να μετατρέψουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, σε ουσιαστικό αποτέλεσμα» ήταν ένα από τα πολλά μηνύματα που έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης». Ας δούμε αναλυτικά ποια πρόσωπα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο Χειμάρα στη Φθιώτιδα…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ


1. Αργυρίου Δημήτρης, Πτυχιούχος Πολ. Μηχανικός ΤΕ, Μουσικός
2. Γκενεράλης Δημήτρης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
3. Δάμπασης Νίκος, Εκπαιδευτικός, π.Αντιδήμαρχος Λιανοκλαδίου
4. Καραΐσκος Περικλής, Δικηγόρος
5. Κορέντζελος Ανδρέας, Εργαζόμενος ΛΑΡΚΟ
6. Κουτρούμπας Δημήτρης, Ιατρός
7. Λελεντζή Νίκη, Τεχνολόγος Μηχανικός Δομικών Έργων – Ιδ.Υπάλληλος
8. Μακρή Ελένη, Εκπαιδευτικός
9. Μαρκάκη-Σταμοπούλου Κωνσταντίνα, Οικονομολόγος – Καθηγήτρια Μουσικής
10. Μπάτσος Γιώργος, Επιχειρηματίας
11. Μπουρτζάλας Κώστας, Δικηγόρος
12. Παπαναγιώτου Δημήτρης, Αξιωματικός Ειδ.Δυν. ε.α.
13. Σκόνδρα Αικατερίνη, Επιχειρηματίας
14. Σκούρας Δημήτρης, Εκπαιδευτικός
15. Σπαθούλας Παναγιώτης, Αγρότης - Δήμαρχος Γοργοποτάμου
16. Σπανός Παναγιώτης, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος
17. Τσεκούρα Ελένη, Πολιτικός Μηχανικός
18. Τσιαγκλάνης Θωμάς, Οικονομολόγος
19. Χρήστου Ζήσης, Πρόεδρος ΕΑΣ Αταλάντης


ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΕΙΜΑΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Φίλες και Φίλοι, Είμαι σίγουρος πως έχετε κουραστεί να ακούτε λέξεις, όπως «υπόσχεση», «διαφάνεια», «αξιοπιστία», «αξιοκρατία». Λέξεις που βεβαίως έχουν πολύ όμορφη έννοια και που εμείς οι πολιτικοί χρησιμοποιούμε συχνά, και εσείς βεβαίως, έχετε δίκιο να αναρωτιέστε, εάν τελικά τις εφαρμόζουμε. Σίγουρα δεν είναι όλα τέλεια, η καθαρή αλήθεια είναι, πως τίποτα δεν είναι τέλειο. Πρώτοι εμείς οι πολιτικοί – αυτοδιοικητικοί, πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Το έχω κάνει πολλές φορές, γι’ αυτό και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, όταν μιλώ για διαφάνεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι δικαιούμαστε σήμερα να ζητάμε από τους πολίτες της περιφέρειας, να μας δώσουν την εντολή να τους υπηρετήσουμε:
1. Με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,
- Γιατί για εμάς η διαφάνεια, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.
- Γιατί υλοποιήσαμε έργα ύψους 320 εκ. € τα τελευταία χρόνια στη Φθιώτιδα και φροντίσαμε οι αναθέσεις των έργων να γίνονται, παραχωρώντας την πλειοψηφία στην αντιπολίτευση, στην αντίστοιχη νομαρχιακή επιτροπή.
2. Με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,
- Γιατί έχουμε επιλέξει ως στάση ζωής να λέμε την αλήθεια στους συμπολίτες μας, όσο και αν αυτή μας κοστίσει πολιτικά.
- Γιατί υπηρετήσαμε όλους τους πολίτες χωρίς ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.
3. Με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
- Γιατί για εμάς, από την πρώτη ημέρα, η άσκηση πολιτικής είναι άμεσα συνδεδεμένη με το αποτέλεσμα.
· Γιατί εμείς, απορροφήσαμε όλες τις πιστώσεις των έργων, που εντάξαμε στο Γ΄ ΚΠΣ και φροντίσαμε για την ένταξη όσων είχαν τυπικά προβλήματα στο ΕΣΠΑ. Ως έργα γέφυρες. Γιατί εμείς, δουλέψαμε όλοι μαζί, για να έχουμε έτοιμες μελέτες ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τελικά επιπλέον πόρους από τις Κυβερνήσεις σε προγράμματα, Νομαρχιακά – Περιφερειακά – Τομεακά Υπουργείων. Γιατί ΕΜΕΙΣ δουλεύαμε υπεύθυνα και ασταμάτητα για τον τόπο, όταν κάποιοι κυνηγούσαν φαντάσματα και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους, επιρρίπτοντας τις ευθύνες της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ τους, σε άλλους και σε εμάς!!! Γιατί η δυναμική και αδιαπραγμάτευτη παρέμβασή μας, σε όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα, που απασχολούσαν τον τόπο, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν πάντοτε στα στενά όρια των αρμοδιοτήτων μας, αποτελούν εχέγγυα των νέων διεκδικήσεών μας. Και αυτό το τελευταίο, είναι γνωστό σε όλη την Περιφέρεια και τους πολίτες της. Όλοι π.χ. γνωρίζουν τον αγώνα μας, για την κατασκευή του θανατηφόρου ΠΕΤΑΛΟΥ, του Ε-65 και του εκσυγχρονισμού του Σιδηροδρόμου, που δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση σταμάτησε τη συνέχισή τους. Τα άφησε στη μέση.
· Αλλά μετά τις εκλογές, θα πάρουμε νέες δυναμικές πρωτοβουλίες.
Φίλες και Φίλοι, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, βρίσκομαι σήμερα εδώ μπροστά σας, για να παρουσιάσω την ομάδα, που μαζί μου θα αγωνιστεί από τη Φθιώτιδα. για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Γιατί, για όλους εμάς, η αιρετή Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ανάπτυξη, είναι ιδέα και όραμα, για το οποίο όλοι, έχουμε στόχο να παλέψουμε σκληρά. Άλλωστε η πρόκληση, για την υλοποίηση αυτού του οράματος και η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, ήταν στοιχεία, που βάρυναν στην απόφασή μου, να διεκδικήσω την ευκαιρία, να υπηρετήσω και το θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο, μια ειδική αναφορά, σε στενούς συνεργάτες μου, οι οποίοι δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή της νέας προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς: Τους πρώην Αντινομάρχες Λοκρίδας Γιάννη Θωμαΐδη, Γιούλα Γιαλούρη και Δημήτρη Ανέστη, που στέριωσαν και υπηρέτησαν την αποκέντρωση υπηρεσιών μας στην Λοκρίδα. Τον Ηλία Κυρμανίδη, με τον άριστο πολιτικό του λόγο. Τον φίλο και στενό μου συνεργάτη κ. Ράπτη Χρήστο, ο οποίος επέλεξε να προσφέρει στον τόπο, από τον Α’ Βαθμό αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος στο συνδυασμό του Δημάρχου μας κ. Κοτρωνιά, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα, στον επί επτά συναπτά έτη αναπληρωτή μου και στενότερο ίσως συνεργάτη μου, τον ακούραστο Παναγιώτη Ρίζο, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση του έργου μας, και υπηρέτησε έντιμα και καθαρά τον λαό της Φθιώτιδας. Και φυσικά όλους όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εκλεγμένοι και μη, αλλά και όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της Ν.Α.Φ. που συνέβαλαν από τη σκοπιά τους στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο μας. Βεβαίως οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή τους στο έργο μας και σε όλους τους Νομαρχιακούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Φίλες και Φίλοι, ξεκινάμε με όραμα, με πίστη και μεγάλη όρεξη για δουλειά και κυρίως πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας. Ξέρουμε ότι η οικονομική συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή. Κατανοούμε, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, πιστεύουμε ότι ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και το σύνολο των αλλαγών, που φέρνει ο «Καλλικράτης», μπορούν να αποτελέσουν θεμέλιο, για μια νέα αρχή. Εδώ, δίπλα μου, έχω ανθρώπους ικανούς, με πάθος για την Αυτοδιοίκηση, με ανοιχτό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, ώστε όλοι μαζί, να ανταποκριθούμε στην πρόκληση και να μετατρέψουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, σε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είναι στελέχη έμπειρα, αλλά και νέα, που μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις, που δημιουργεί η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη». Είναι σήμερα εδώ μαζί μας : Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για τη Φθιώτιδα, και όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε, για την ανάπτυξη της περιφέρειάς μας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης. Με Διαφάνεια, Ειλικρίνεια και Αποτελεσματικότητα. Όπως κάναμε πάντα, όπως μας γνωρίζετε εσείς, οι κάτοικοι της Φθιώτιδας. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μια μέρα, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και έχουμε τις λύσεις γι’ αυτά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου