www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Απαισιοδοξία Χειμάρα για τα διόδια


Συντάχθηκε απο την Μαρία Τσατζαλή

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις ο νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας (φωτογραφία αριστερά) μετά την δήλωση της υπεύθυνης της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ στο Star Φανής Λάμπρου ότι τα διόδια της Αγίας Τριάδας είναι έτοιμα και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα λειτουργούν κανονικά. Ωστόσο ο νομάρχης εμφανίζεται στις δηλώσεις του απαισιόδοξος θεωρώντας μη αναστρέψιμη την κατάσταση για την Φθιώτιδα μιας και οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί ενώ εκφράζει και την δυσαρέσκειά του γιατί οι διαβεβαιώσεις που είχε λάβει ο ίδιος σε ότι αφορά το παράπλευρο οδικό δίκτυο δυστυχώς δεν τηρούνται.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αλέξανδρος Διαμαντάρας ( φωτογραφία δεξιά) την Τρίτη επανέλαβε την πρόταση του για ευρεία σύσκεψη των φορέων της Φθιώτιδας με αποκλειστικό θέμα τα διόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του σταρ το προσωπικό που θα στελεχώσει τον σταθμό της Αγίας Τριάδας ήδη εκπαιδεύεται στα διόδια της Τραγάνας. Η χρέωση θα είναι χιλιομετρική και βάση σύμβασης ανέρχεται στα 4 λεπτά ανά χιλιόμετρο-προσαυξημένη φυσικά αφού η σύμβαση υπεγράφη το 2007.
Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες για την κατασκευή των μετωπικών διοδίων της Αγίας Τριάδας ξεκίνησαν μόλις πριν από 8 μήνες. Δεν θα αργήσει λοιπόν η ώρα που θα είναι έτοιμα για λειτουργία και τα μετωπικά της Αγίας Παρασκευής αλλά και τα πλευρικά του Μώλου και του Μπράλλου. Πηγή http://www.starlamia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου