www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ανοίγουν αύριο τα διόδια!


Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και αυτη την Πέμπτη 1/4/10 ανοίγουμε και πάλι τα διόδια για τους ταξιδιώτες του Πάσχα. Κάνουμε γνωστή την δράση μας "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και καλούμε τους πολίτες της Φθιώτιδας,να πράξουν το ίδιο.
www.fthiotidaoxidiodia.blogspot.comtraganaoxidiodia@yahoo.grfthiotidaoxidiodia@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η μόδα του δήθεν "ξεσηκωμού" των κατοίκων των "παραδιόδιων" περιοχών, είναι ανιστόρητη, φασιστική και προβοκατόρικη!
    Είναι ολοφάνερο ότι το θέμα έχει εγερθεί από κάποιους οι οποίοι νομίζουν ότι θα βγούν από την αφάνειά τους, οσμιζόμενοι στο βάθος τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές!
    Επί 50 χρόνια οι διερχόμενοι στο μοναδικό εθνικό δίκτυο,να το κάνει ο θεός βέβαια εθνικό,αλλά για την εποχή του καλό ήταν,πλήρωναν κανονικά διόδια,άσχετα άν οι βελτιώσεις γίνονταν με ρυθμούς δημόσιου τομέα και το κόστος των βελτιώσεων που ΔΕΝ γίνονταν το πλήρωνε ο κρατικός προϋπολογισμός,δηλαδή ο φορολογούμενος, και ας μην ήταν χρήστης του οδικού δικτύου!
    Τώρα που με τη διαπλάτυνση μόλις και πήρε μορφή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου και ανέλαβαν την εκμετάλλευση και τη συντήρησή του ιδιώτες , ξαφνικά σηκώνουμε αντάρτικο!Εδώ και πολύ καιρό γίνονται εκτεταμένες παρεμβάσεις σε όλα τα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας την εκμετάλλευση των οποίων ανάλαβε ο ιδιωτικός τομέας.Τέτοιου είδους και έκτασης παρεμβάσεις ,ουδέποτε είχαμε δει στο παρελθόν!Είναι δίκαιο λοιπόν , μέρος του κόστους της συντήρησης και επέκτασης του οδικού δικτύου να το πληρώσει ο χρήστης!Γνώμη μου είναι ότι τα κόμματα τα οποία υποκινούν τις κινητοποιήσεις αυτές,λαϊκίζουν και ελπίζουν σε κομματικά οφέλη στις προσεχείς εκλογές! Δεν τους ενδιαφέρει ότι γίνεται ζημιά και στον τόπο και στην κοινωνία!Τους ενδιαφέρει μόνο να βγούνε από τη μιζέρια τους και την αφάνειά τους στην οποία τους έχει οδηγήσει η έλλειψη σύγχρονου πολιτικού λόγου και συγκεκριμένης αντιπρότασης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Με το χάϊδεμα αυτιών όμως, δεν λύνονται τα προβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή